consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Se apropie ultimul an de liceu si spre deosebire de majoritatea colegilor nu stiu pe ce drum sa o iau. Nu am probleme cu invatatul, parintii ma indeamna sa dau la medicina, insa nu ma atrage ideea.

Terapeuti.ro

Mesaj anonim, prin www.terapeuti.ro:Se apropie ultimul an de liceu si spre deosebire de majoritatea colegilor nu stiu pe ce drum sa o iau. Nu stiu la ce anume sa invat, pentru ca nu imi dau seama ce facultate sa fac. Nu am probleme cu invatatul, am note foarte mari. Parintii ma indeamna de cand am intrat la liceu sa dau la medicina, insa nu ma atrage ideea deloc. Nu sunt o persoana care are multi prieteni, sunt mai singuratica,desi imi place sa comunic cu ceilalti. Uneori, ma simt inferioara lor,ma tem sa nu spun ceva si ei sa rada de mine sau sa tipe la mine.Imi este teama sa nu deranjez pe nimeni, asa cum faceam cand tata se imbata si facea scandal in casa.
Botezat-Antonescu Radu Andrei experientele personale sunt binevenite mai ales daca sunt ‘pe subiect’. Regulamentul grupului are o logica si ne dorim sa fie respectat. Faptul ca dvs. vedeti sintagma ‘du-te la psiholog/specialist’ foarte des, in defavoarea sfaturilor directe, este pt…Vezi mai mult


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile