Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDupa nastere ma confrunt cu o abstinenta sexuala totala. Grijile cotidiene imi ocupa tot timpul si numai la sex nu-mi sta capul.

Terapeuti.ro 6:55am Jun 29
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ,
am nascut ( normal) in ianuarie 2016 .
Dupa nastere ( am citit ca este normal) ma confrunt cu o abstinenta ( probabil lipsa hormoni) sexuala totala.
NU mai sunt cea de dinainte . Simt ca sotul nu mai are rabdare , doar ca "pofta" de altadata a disparut si ma ingrijoreaza acest lucru.
E drept ca "cheful" nu revine si datorita stresulul zilnic cu bebele nostru => mancarica, spalat , culcat , grija fata de cel mic …etc. Grijile cotidiene imi ocupa tot timpul si " numai la sex nu-mi sta capul" .
Mi-as dori sa fie , macar pe jumatate ca si inainte din punct de vedere sexual . Ce pot sa fac ? E grav? Cand isi revine corpul asta ?


Marincat Diana 7:01am Jun 29
E normal! Si e nasol! Nu e valabila nici macar zicala "pofta vine mancand". Prima nastere a fost mai ok. Dupa jum de an a revenit libidoul. La a doua mai grav, la un an. Dar a revenit si recuperăm si recuperez! Ideea e ca nu ai tu o problema. Dacă deschizi subiectul pe un grup de mamici vei vedea ca 90 % se confruntă cu asta. Însă oricât de mult te ocupi de copil, nu trebuie neglijat nici sotul. Din toate aspectele, nu numai din punctul asta de vedere. Un copil e fericit, daca are părinți fericiti.

Adriana Toderascu 7:10am Jun 29
Încearcă, stiu ca e destul de greu, sa ai grija putin si de tine. La mine, după 3 săpt deja am intrat in normal cu sexul.

Elena Arthur 7:12am Jun 29
La mine nu a revenit nici acum si baiatul are 3 ani

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19050 raspunsuri primite pentru 4045 intrebari
(in categoria actuala: 2198 raspunsuri primite pentru 432 intrebari)