consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am un băiețel căruia îi dau dințișorii. Plânge foarte des, am cam cedat nervos și simt că înnebunesc numai când îl aud că mârâie puțin. Sunt extrem de obosită, îmi vărs nervii pe soțul meu și plâng din orice.

Terapeuti.ro 8:14am Oct 26
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:

Buna ziua, am si eu o problema probabil întâlnită des la proaspete mamici… Am un băiețel de 7 luni și îi dau dințișori ,plânge foarte deS și nu știu ce să îi fac mai ales seara,problema este ca eu am cam cedat nervos si simt ca înnebunesc numai când îl aud că mârâie puțin,sunt extrem de obosită și am ajuns să dorm 3 ore din 24.imi vărs nervii pe soțul meu din cauza stresului si am ajuns să trântesc ușile prin casă și să plâng din orice,dacă ați putea să mă ajutati cu un sfat va rog din suflet !!!! Multumesc anticipat!


Lia Oltean 8:16am Oct 26
Rolul de mama poate fi o grea încercare, care uneori se reflectă și în relația cu soțul. Exista posibilitatea de a împărți responsabilitatea copilului cu acesta, astfel încât să aveți și dvs. momente de relaxare și de odihnă?

Tiberiu See 8:23am Oct 26
Bună ziua. Copilul este dependent în totalitate de dumneavoastră și pe de o parte crește cu hrană și se maturizează cu iubire. Aveți grijă de el și înțelegeți l. El simte ce simțiți și dumneavoastră. Încercați atunci când el este supărat și țipă, dumneavoastră să fiți iubitoare și caldă.
Cu stimă, psih Tiberiu Seeberger

Irina Cohal 8:43am Oct 26
Ai nevoie să te odihnești. Caută împreună cu soțul soluții ca măcar în weekend, timp de câteva ore să fii singură, să faci ce vrei (baie relaxantă, muzică, un film, o ieșire cu o prietenă sau pur și simplu somn).

Alina Florentina Dragomir 1:30pm Oct 26
Eu îi dădeam seara calmant( nurofen). După o perioada de chin am acceptat sa.i dau ca ajunsesem la epuizare. Sunt și geluri pt gingii. VorbEste cu medicul. Bafta!

Botezat-Antonescu Radu 8:57am Oct 27
incercati sa il lasati cateva ore cu altcineva (familie, bunici, etc.) timp in care sa dormiti. Urmati indicatiile medicului in ceea ce priveste durerea (sunt geluri care ajuta – vb din experienta). In timp, pe masura ce va obisnuiti cu acest nou obicei, ar trebui sa va reincarcati bateriile. Este excelent faptul ca realizati cauza ‘iesirilor nervoase’ si ca vreti sa faceti ceva in acest sens. Mai intai odihna. Succe!

Psiholog Daniel Mois 11:02am Oct 27
Odihna, bona, tehnici de autocontrol


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile