consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Dental Premier

implant dentarProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt o fata de 15 ani si ca oricare alt adolescent am niste mici probleme cu iubirea. Este vorba despre un baiat cu care ma cunosc de cand eram bebelusi…

Terapeuti RO 9:45am Jan 28
Mesaj:
Bună, sunt o fată de 15 ani și ca oricare alt adolescent am niște mici probleme cu iubirea. Este vorba despre un băiat cu care mă cunosc de când eram bebeluși fiindcă părinții noștrii se înțelegeau bine încă dinainte a ne naște. Mie îmi place de el de la 3 ani și sunt foarte curioasă dacă și el mă place pe mine sau nu. Când eram mici, mergeam unul acasă la altul și ne jucam de toate. El o trimitea mereu pe sora mea din cameră să rămânà doar cu mine. Când am trecut pe clasa a 5-a eram în școală cu el, însă mă băga în seamă rar, dar mă și apăra de colegii lui dacă cumva se luau de mine. Am uitat să specific că este mai mare decât mine cu un an.
Acum suntem în licee diferite și ne vedem doar la biserică. Când mergem la bisericã nu mă bagă în seamă, doar se mai uită din când în când la mine, o singură dată s-a luat în vorbă cu mine și m-a întrebat ce note am luat în teze, iar după a plecat. Nu am înțeles de ce m-a întrebat asta. Aș avea nevoie de un răspuns la nedumeririle mele și aș fi recunoscătoare.

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:50am Jan 28
ce pot sa iti spun este ca baietii se exprima mai greu in general… mai ales in ceea ce priveste afectivitatea. Ia initiativa si spune-i ce ai de spus… cel putin asa or sa fie lucrurile clare, macar pt tine. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed