consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Sunt la facultate: asistenta sociala, dar nu-mi place deloc. Viata sexuala mi-am inceput-o acum o luna, avand ceva probleme cu sexul opus. Problemele mele s-au agravat umbland pe la biserici si diversi psihologi.

Terapeuti RO 9:15am Feb 12
Mesaj:
Buna seara.Sunt din judetul Valcea,momentan la facultate in Craiova;asistenta sociala,pot spune ca nu-mi place deloc,eu avand alte abilitati de care inca nu sunt sigur.Am 23 de ani,momenat merg la psiholog dar progresele sunt mici,care uneori nu le vad,Viata sexuala mi-am inceput-o acum o luna cam asa avnd probleme in in aceasta ramura,cea cu sexul opus.Acum ceva timp,mai exact prin periaoada liceului s-au agravat mai mult problemele mele umblanad pe la biserici si diversi psihologi.Nu stiu am inteles ca un coach m-ar ajuta mai mult sau nu neaparat,poate fi oricine sunt deschis la orice.Nu pot da mai multe detalii in legatura cu situatia deoarece nu stiu cum sa le structurez mai simplu.Sper sa vada cineva mesajul meu si sa fie capabil sa ma ajute ca de pareri m-am saturat.Va multumesc!

Doina Zamfirescu 10:33am Feb 12
Progresele depind foarte mult de persoana care apeleaza la terapie. Motivatia pentru schmbarea/rezolvarea problemelor nu v-o poate da nimeni (parerea mea). Daca sunteti decisa sa schimbati lucruri atunci ajutorul terapeutului este foarte util. Poate este nevoie sa reformulati obiectivele. Clarificati cu terapeutul toate nelanuririle dvs.

Luminita Carmina Codrescu 10:49am Feb 13
Buna. Problemele care tin de sfera sexuala este bine sa le abordezi cu un psihoterapeut specializat in sexologie. Odata inceputa terapia, este nevoie de determinare si incredere, ca sa poti avea rezultate vizibile. Daca te risipesti pe la diversi psihologi si biserici, nu vei reusi sa patrunzi in profunzimea problemei si este posibil chiar sa iti dauneze asta. E ca si cum ai avea o raceala si ai lua 7 antibiotice diferite, cate unul pe zi. Niciunul nu isi face efectul si agentul patogen capata rezistenta. Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed