Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatNu scap de frica mortii persoanelor pe care le iubesc profund, simt ca o iau razna!

Terapeuti RO 8:51am Jan 20
Mesaj:
Buna ziua, de mai bine de doi ani ma confrunt cu o problema care ma afecteaza aproape in ficare zi, am senzatia ca pierd persoana pe care o iubesc cel mai mult, pana sa ma casatoresc am simtit aceasta teama insotita de ganduri negre si vise urate fata de mama mea, dupa casatorie fata de sotul meu, acum ca am devenit mamica, teama s a mutat catre copilul meu!!! In anul 1996 tatal meu a avut un accident de masina in urma caruia a ramas semiparalizat si cu multe complicatii, am suferit foarte multi ani si nu am vrut sa accept realitatea, la 2 ani dupa accidentul tatalui a murit bunicul din partea mamei, pe care il iubeam enorm, de atunci s au intamplat tot felul de necazuri, au murit rude mai apropiate, prieteni apropiati, iar acum 4 ani a murit unchiul pe care l am iubit cel mai mult, la vre 2 ani dupa unchiul meu au murit bunicii din partea tatalui la cateva luni diferenta unul de altul si o buna prietena de a mea, dupa moartea prietenei mele am pierdut o sarcina, la scurt ti
mp am ramas insarcinata din nou si acum 3 luni am adus pe lume o fetita minunata, dar nu scap de frica mortii persoanelor pe care le iubesc profund, ce sa fac, simt ca o iau razna???!!! Multumesc

Pirvan Marinela 9:01am Jan 20
Trebui neaparat sa vedeti un psiholog ,dupa citeva sedinte sunt sigura ca va fi ok .

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:24am Jan 20
aveti grija… poate sa fie depresie post-partum destul de puternica. Un psihoterapeut specializat pe aceasta perioada v-ar fi de folos. Nu amanati! Succes, se poate!

Emanuel Prichici 7:19pm Jan 20
si de voi merge in mijlocul mortii nu ma voi teme de rele caci tu cu mine esti. frica este absenta credintei. sadeste in inima ta si in mintea ta credinta ca va fi bine.

Gabriela Dorina Cruceanu 4:10pm Jan 24
da,

Gabriela Dorina Cruceanu 4:11pm Jan 24
despre depresia post-partum am scris un articol astazi – despre ea si despre una dintre solutiile frumoase . Cititi daca doriti in blog-ul site-ului www.reconectaresibiu.ro exact despre acest lucru.

Daniela-Monica Guzu 12:18pm Jan 27
Consultati un psiholog clinician pentru un diagnostic psihologic corect. Undeva in subconstientul dvs exista un eveniment, situatie care tot vrea sa ajunga in constient, sa se purifice, la fel ca o rana care vrea sa se vindece. Intrati intr-un proces terapeutic pentru a intelege si vindeca sufletul dvs.


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed