implant dentar fast and fixed

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDe ce oricat l-as iubi pe iubitul meu, ma gandesc la fostul? Ce ar trebui sa fac? Oare trebuie sa ma intorc la fostul?

Terapeuti RO 9:07am Feb 2
Mesaj:
de ce mereu oricat l-as iubii pe iubitul meu ,ma gandesc la fostul? ce ar trebui sa fac ? oare trebuie sa ma intorc la fostul?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 9:19am Feb 2
ma gandesc ca inca nu ai ‘incheiat relatia’ cu el… poate mai exista o ‘inertie’… niste sentimente reziduale. Pana nu treci peste… nu ai cum sa treci peste :) . Daca vrei poti discuta cu un psiholog despre fosta ta relatie si poate asa o sa reusesti mai repede sa finalizezi relatia trecuta. Succes!

Carmen Ontanu 9:23am Feb 2
Atata timp cat nu inchizi prima relatie, nu poti sa vorbesti de "iubire" in urmatoarea. Bafta!

Mihaela Comisel 10:29am Feb 2
Daca in noua relatie te-ai fi simit mai bine, adica daca ti-ar fi satisfacut nevoile pentru care ai intrat in relatie, aceste intrabari nu-si mai aveau rostul. Vezi defapt ce doresti tu de la tine si ce doresti de la o relatie ca sa stii daca ceea ce primesti este mai bun decat ceea ce ai lasat in urma. Ar fi foarte bine daca am invata din relatiile pe care le lasam in spate, dar atata timp cat nu realizam ca repetam greselile si nu cerem ajutorul ca sa iesim din acest cerc, ne vom invarti la infinit!

Stralucire Divina 12:32pm Feb 2
1) Asa cum exista divort fizic cand doi oameni pornesc pe drumuri diferite – e nevoie si de DIVORT ENERGETIC. Cand interactionam cu cineva se creeaza niste legaturi energetice intre cele doua entitati – cu cat relatia e mai apropiata, legatura e mai puternica – din ata se transforma in cablu – te trage gandul acolo 2) Cand intram intr-o relatie e pentru ca sufletul are ceva de rezolvat, vindecat, evoluat acolo. Daca lectia cu acel suflet inca nu s-a terminat sufletul te trage sa-si rezolve. Vezi care aspect e in cazul tau.

Doina Zamfirescu 9:44am Feb 3
Ai ramas oarecum ancorata in vechea relatie si asta iti afecteaza relatia prezenta. O solutie ar fi sa te detasezi de vechea relatie- cu ajutorul unui terapeut- pentru a te bucura de relatia din prezent.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile