Sunt terapeut/psiholog si vreau sa adaug activitatea mea in directorul terapeutilor. Cum procedez?

Pentru a putea adauga activitatea ta in director trebuie sa fii logat. Pasii de urmat:

  • Te inregistrezi mai intai ca utilizator pe site (atentie, vei primi un e-mail pentru activare; ai grija sa verifici si in spam daca nu primesti e-mail-ul in cateva minute);
  • Te loghezi ulterior in contul de utilizator si adaugi activitatea ta in directorul terapeutilor (A. folosind butonul Inregistrare noua din Director sau B. folosind link-ul Adauga in director din Panoul de control).

Am o problema si vreau sa adresez o intrebare unui terapeut/psiholog. Cum procedez?

Etapa 1. Unde postezi intrebarea:

Pentru intrebarea anonima foloseste formularul acesta.
Pentru intrebarea folosind indentitatea proprie, intra pe grupul Facebook: Intreaba Terapeutul Online! si posteaza intrebarea direct acolo.

Etapa 2. Unde se raspunde la intrebarea ta:

Toate intrebarile (atat cele anonime, cat si cele folosind identitatea proprie) vor fi puse, in cel mult o saptamana de la primirea lor, pe grupul nostru Facebook, Intreaba terapeutul online!, acolo unde raspund specialistii cu formare in psihologie/psihoterapie.

Grupul este moderat, astfel incat sa ne asiguram ca raspunsurile primite sunt cele adecvate.

Daca doresti sa aduci detalii suplimentare dupa postarea intrebarii tale, pastrandu-ti anonimatul, poti folosi atat formularul pentru intrebarile anonime, cat si adresa terapeuti@terapeuti.ro. In ambele situatii, ca sa identificam despre ce intrebare este vorba, specifica adresa de e-mail adaugata in formular sau, daca nu ai specificat o adresa de e-mail, descrie-ne intrebarea pusa.

Etapa 3. Cum iti gasesti intrebarea si raspunsurile primite:

Poti sa iti vezi intrebarea, impreuna cu raspunsurile primite, atat pe grupul FacebookIntreaba terapeutul online!, cat si pe site, in categoriile de intrebari.Insa din cauza volumului mare de munca, nu toate intrebarile pot fi transferate de pe grupul Facebook pe site. Daca nu iti gasesti intrebarea pe site, caut-o pe grupul Facebook. Daca nu ai cont Facebook, iti poti face unul foarte usor, in maximum 5 minute.

Daca nu te descurci cu postarea intrebarii sau gasirea raspunsurilor primite, contacteaza-ne la: terapeuti@terapeuti.ro sau 0723.604.121.