Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
BUCURESTI | Formare (nivel I si II): Terapia neuro-tactilă MNRI®, metoda Masgutova – ianuarie si martie 2019

BUCURESTI | Formare: Terapia neuro-tactilă MNRI®, metoda Masgutova – martie 2019

BUCURESTI | Formare (nivel I si II): Terapia neuro-tactilă MNRI®, metoda Masgutova – ianuarie si martie 2019Svetlana Masgutova Educational Institute for Neuro-Sensory Motor and Reflex Integration, LLC, Melrose, Florida

prin organizator

Asociatia Terapia Mami și Bebe, București, România

vă invită la:

Cursul de terapie neuro-tactilă MNRI

Metoda Masgutova

Nivelul I, 25-27 ianuarie 2019

Nivelul II, 23-24 martie 2019

Cui se adreseaza terapia?

Terapie blândă, neurotactilă, adresată în special copiilor cu intârzieri neuromotorii, avand tehnici de lucru pe cele șase arii de dezvoltare.

Condiții de participare:

Se pot inscrie specialiști în recuperare medicala, cu precădere recuperarea medicala pediatrica: kinetoterapeuti, cadre medicale, logopezi, pedagogi, psihoterapeuti, terapeuți, persoane care se ocupă direct de munca de îngrijire și recuperare a persoanelor cu probleme neuromotorii.

Atestare:

Pentru ambele cursuri se acorda certificat de atestare eliberat de Institutul Educational Svetlana Masgutova LLC, Orlando, Florida, USA.

Traineri:

Bernadetta Lis si Joanna Kowalewski – specialisti și traineri MNRI

BUCURESTI | Formare (nivel I si II): Terapia neuro-tactilă MNRI®, metoda Masgutova – ianuarie si martie 2019Cursul se desfășoară în limba poloneză cu traducere în limba română.

Durata cursului:

Nivel I: 24 ore

Nivel II: 16 ore

Numarul de cursanti:

25

Despre metoda:

Metoda MNRI are ca scop integrarea reflexelor motorii primare indiferent de vârsta sau condiția medicală a unei persoane. Originea metodei MNRI este legată de doctor Svetlana Masgutova, care a dezvoltat-o și perfecționat-o de peste 25 de ani.

Masgutova Method este acreditată de următoarele entități: ASHA, AOTA, PTBC, NCBTMB, PTSD, ISTSS, APA, ICPS, NORA.

Mai multe detalii gasiti aici: www.masgutovamethod.com

Despre curs:

Cursul de terapie neuro-tactilă MNRI explorează:

  • Metoda generală MNRI și rolul jucat de programul de integrare neuro-tactilă;
  • Integrarea neuro-tactilă și modul în care aceasta relaționează cu reflexele motorii și alte sisteme importante ale corpului;
  • Dinamica neurofiziologică și psihologică a sistemului tactil;
  • Rolul jucat de integrarea tactilă în stabilirea unei baze pentru dezvoltarea motrică, de comunicare și cognitivă, și pentru reglarea emoțională și comportamentală;
  • Tehnicile MNRI create pentru a evalua, activa și integra sensibilitățile tactile;
  • Modul în care se pot realiza programe de integrare tactilă MNRI pentru clienți individuali;
  • Modul de incorporare a conținutului cursului de terapie neuro-tactilă MNRI în practica cotidiană a clientului, dar și la domiciliu.

Cursul oferă o bază de înțelegere a modelului primar motor reflex, motivul pentru care un refelex ar putea să nu fie integrat, impactul pe care îl poate avea un refelex neintegrat și tehnicile MNRI destinate evaluării și integrării reflexelor.

Cursul analizează amanunțit fiziologia și psihologia sistemului tactil, efectele pe care receptorii exagerat de sensibili sau cei prea puțin sensibilile au asupra dezvoltării și importanța unui sistem tactil integrat corespunzător pentru procesul de integrare a tuturor mișcărilor motrice reflexe și a tiparelor.

Materialele cursului:

Manualele cursului de terapie neuro-tactilă, scris de dr. Svetlana Masgutova, reprezintă principala sursă pentru conținutul prezentat la ore. Aceste manuale sunt incluse în taxa de curs.

BUCURESTI | Formare (nivel I si II): Terapia neuro-tactilă MNRI®, metoda Masgutova – ianuarie si martie 2019Inscriere si contact Asociatia Terapia Mami si Bebe:

Telefon: 0766.406.508 | E-mail: terapii.m.b@gmail.com

Facebook: Terapii Mame Bebe

Detalii suplimentare:

formare.terapii.neuromotorii.ossiris.com.ro/terapia-masgutova/S-ar putea să te intereseze și:

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita