consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
17636829_1645885475441130_51776460575739892_o

Grup pentru dezvoltare personală: Cum mai ești? – București, din 3 mai 2017

Scopul grupului:

Un grup de dezvoltare personală este format de obicei din persoane care simt că pot/vor/au nevoie de ceva diferit în viața lor, dar nu prea știu cum s-o apuce. Fie că, de exemplu, le este greu să-și gestioneze anumite emoții, au unele relații care îi tulbură, caută noi posibilități de a-și folosi resursele interioare, sau pur și simplu doresc să se cunoască mai bine, dezvoltarea personală le poate oferi un bun punct de pornire.
În plus, interacțiunea într-un cadru sigur și primitor cu persoane care sunt în căutări asemănătoare poate duce la noi perspective și moduri de acțiune, bazate pe o înțelegere empatică și cuprinzătoare.

Program:

Vă invit miercuri, 3 mai, între 18:30 și 20:30, la o primă întâlnire a unui astfel de grup, în care să ne întrebăm cum mai suntem și cum mai putem fi, și altfel față de cum ne știm sau ne-am obișnuit să fim! Cadrul va fi unul centrat pe persoană, în care empatia și acceptarea pozitivă necondiționată sunt procesele care susțin dialogul și explorarea interioară.

Vom continua apoi cu întâlniri săptămânale, a câte două ore fiecare. Pentru a avea suficient timp de dezmeticire, dezmorțire și descoperiri, propun un minimum de 15 întâlniri, până la început de august.

Nitulescu Ozana - Psihoterapeut centrat pe persoana - BucureștiPsihoterapeut:

Despre mine și psihoterapia centrată pe persoană puteți citi mai multe pe ozananitulescu.ro și ozananitulescu.ro/blog. Despre perspectiva mea asupra grupurilor de dezvoltare personală și de terapie găsiți mai multe aici: ozananitulescu.ro/blog/psihoterapia-de-grup

Cost:

Contribuția de participare la fiecare întâlnire este de 50 de lei de persoană.

Contact si inscriere:

Înscrierile se fac la adresa contact@ozananitulescu.ro sau la 0727.909.386. O întâlnire individuală prealabilă este necesară (pentru o mai bună organizare).

Vă aștept cu bucurie!Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile