consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Curs-Pranic-Healing

Curs Pranic Healing – Bucuresti, 6-7 Septembrie

Cursul de Baza Pranic Healing
Bucuresti, 6-7 Septembrie 2013, orele 9.30 – 18.30
Curs sustinut de Fabio Ciceri, instructor Pranic Healing autorizat de scoala Pranic Healing din Elvetia. www.pranichealing.ch.

In prezent, manualul de educatie energetica este Pranic Healing care te invata sa simti energia si sa utilizezi legile energiei in toate aspectele vietii, incepand cu sanatatea.

Pranic Healing este un sistem de insanatosire care are la baza cele mai vechi si mai valoroase metode de vindecare existente vreodata. Acestea au fost sintetizate si aduse intr-o forma moderna de catre maestrul Choa Kok Sui, un gigant spiritual al timpurilor noastre.

Prin cercetarile sale extensive privind legile universale ale energiei, a oferit cheile de utilizare ale acestora in toate domeniile vietii incepand cu starea de sanatate.

Pranic Healing este un pod intre stiinta si spiritualitate care te pregateste sa fii propriul tau vindecator si sa-ti manifesti cel mai inalt potential al tau.

Pranic Healing foloseste pentru dobandirea starii de sanatate, legile naturale ale vindecarii folosite de mii de ani, care au la baza energia vitala, prana.

Pranic Healing te initiaza in arta auto-vindecarii. Cursul a fost conceput pentru a fi oferit tuturor oamenilor nu doar specialistilor in vindecare. Metoda, ca toate invataturile inalte este simpla, clara, usor de invatat si de practicat de orice persoana.

Pranic Healing este un instrument de optimizare a vietii cum ar fi: cresterea puterii, longetivitatea, dezvoltarea unor aptitudini mentale superioare, armonizarea relatiilor umane, purificarea spatiilor de munca si de locuit, amplificarea prosperitatii, in evolutia spirituala, etc. Ca stiinta despre forta vitala, Pranic Healing iti ofera progresiv instrumentele necesare prin care sa-ti imbunatatesti viata sub toate aspectele ei.

Pranic Healing este un pod catre invataturi din ce in ce mai inalte care ofera oamenilor o cale de evolutie echilibrata ce armonizeaza exigentele materiale cu cele spirituale.

Pranic Healing ofera un sistem de educatie integrativa care cuprinde mai multe nivele, punctul de pornire fiind acest curs.

Continutul seminarului:

 • Exercitii pentru a curata corpul energetic
 • Cresterea sensibilitatii pentru a putea simti energia
 • Aura si functiile ei
 • Cele 11 chakre majore si legaturile lor cu organele si glandele
 • Curatarea aurei si a chakrei
 • Transferarea energiei pranice albe
 • Respiratia pranica pentru cresterea energiei proprie
 • Autovindecarea
 • Meditatia inimilor gemene
 • Construirea caracterului
 • Exemple practice si aplicatii

Inscriere

Pentru cei interesati sa participe, va rugam sa completati formularul din atasament de inscriere pe care l-ati primit in atasament si sa il trimiteti cat mai curand la adresa de mail cerasella2005@yahoo.com.
Detalii curs:

Program
6 Septembrie 2013, orele: 9.30 – 18.30
7 Septembrie 2013, orele: 9.30 – 18.30

Taxa de inscriere
90 euro

Informatii
Cerasella Pere, 0749 785 921
http://www.institutulpranichealing.ro/

Locatie
Se va comunica ulterior inscrierii.

Pranic Healing Romania
Ferdinand 18 ap. 32
Bucharest 031000
Romania


Atma Namaste!Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile