Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
cum-sa-te-lasi-lasa-te-de-fumat

Lasa-te de fumat in doar 6 ore prin Metoda Allen Carr

Inscrieri si sesiuni disponibile

Metoda Allen Carr pentru a te lasa de fumat

cum-sa-te-lasi-lasa-te-de-fumat metoda allen carrMetoda Allen Carr consta in sesiuni de terapie anti-fumat, de grup, la finalul carora pleci nefumator. Asta pentru ca metoda Allen Carr se bazeaza pe argumente logice si de bun simt prin intermediul carora se inlatura complet dorinta de a mai fuma, lucrul cu care fumatorii se lupta cel mai mult atunci cand incearca sa se lase fumat pe cont propriu. Nu vorbim despre orori, nu vorbim despre motivele pentru care iti doresti sa te lasi de fumat, ci atacam acele motive din pricina carora fumezi (ex.: fumez ca sa ma concentrez, ca sa ma calmez, ca sa ma recompensez etc.).

In plus, metoda Allen Carr functioneaza pentru orice fumator, indiferent daca are la activ 2 ani de fumat sau 30 de ani de fumat, chiar daca fumeaza 5 tigari pe zi sau 5 pachete pe zi.

Cum?

Inlaturand temerile care-i tin captivi pe fumatori:

Cum sa ma bucur de o reusita fara tigari ? Cum sa ies in oras fara sa fumez ? Cum sa ma calmez fara tutun ? Cum sa depasesc un moment greu fara tigari ?

Metoda Allen Carr reuseste sa reduca la tacere toate aceste spaime si, mai mult decat atat, confera incredere, astfel incat cei care vin in terapie pleaca la final lipsiti de griji si incantati de reusita.

Si cu sevrajul cum ramane?

Vestea buna e ca sevrajul fizic nu este nici pe departe atat de grav precum se crede. De fapt, simptomele sunt atat de usoare, incat multi fumatori nici nu-si dau seama ca sunt dependenti.

Ceea ce totusi simt fumatorii atunci cand incearca sa se lase de fumat folosind adjuvanti sau doar propria lor vointa este frustrarea cauzata tocmai de iluzia renuntarii la un sprijin, la un prieten drag.

Metoda Allen Carr le ofera fumatorilor starea mentala adecvata pentru a se simti pur si simplu eliberati. Iar cand mentalul este puternic, sevrajul fizic nu reprezinta o problema.

Fara adjuvanti si fara trucuri

Nu se folosesc: plasturi/gume cu nicotina, pastile, spray-uri nazale, inhalatoare, ace, fotografii socante sau medicamente.

E nevoie doar de ratiune.

Lasă-te de fumat în doar 6 ore

E atât de simplu: te înscrii la o sesiune, vii fumător și pleci, 6 ore mai tarziu, nefumător. Nu-ți face griji, oferim pauze de fumat pe tot parcursul sesiunii.

COST: 500 LEI   

Inscrie-te acum!

Taxa se plătește o singură dată și include:

  • prima sesiune
  • sesiuni de suport, la nevoie (ambele cu un conținut diferit, ce durează în medie 2-3 ore)
  • susținere din partea terapeutului, după sesiune
  • garanția unică Allen Carr

Prin tara cu Allen Carr

Sesiunile Allen Carr sunt momentan disponibile doar in Bucuresti.

Dar daca se formeaza un grup de minimum 8 persoane dornice sa participe la o sesiune, imediat ne facem bagajele si venim spre voi! Oriunde in Romania.

Contactati-ne pentru mai multe informatii:

Tel: 0732 13 83 83

E-mail: raspunsuri@allencarr.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita