consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Conferinta cu Rubens Faria Jr.: Explicatia neurostiintelor in terapiile energetice si spirituale - Bucuresti, 21 iulie 2017

Conferinta cu Rubens Faria Jr.: Explicatia neurostiintelor in terapiile energetice si spirituale – Bucuresti, 21 iulie 2017

Conferinta

Explicatia neurostiintelor in terapiile energetice si spirituale

cu mediumul brazilian Rubens Faria Jr.,

21 iulie 2017

Hotel Caro, Bucuresti

Rubens Faria Jr., unul dintre cei mai faimosi vindecatori brazilieni, revine in Romania la invitatia Centrului de Initiere si Perfectionare Reiki Romania (C.I.P.R.R.).

Despre Rubens Faria Jr.:

A tratat in 29 de tari, in spitale si clinici (acum in Portugalia si Germania). Executa, atunci cand este necesar, chirurgie fara anestezie medicamentoasa si fara ca pacientul sa simta vreo durere. Este unul dintre faimosii vindecatori brazilieni care exceleaza, de departe, in executarea terapiilor de vindecare energetica-mediumica.

Rubens Faria Jr. a dorit sa inteleaga stiintific acest mecanism de vindecare mediumica pe care-l practica. A fost initial inginer, dar mai apoi a studiat psihologia si neurostiintele.

A fost supranumit “Dr. Fritz”, deoarece spune ca a fost ghidat de catre spiritul acestui medic sa efectueze diverse operatii chirurgicale si terapii pentru persoanele suferinde. A tratat peste un milion de persoane.

Veti putea sa va inscrieti la terapie individuala cu dr. Rubens Faria Jr. pentru zilele de 20 si 21 iulie 2017.

Taxa de inscriere pentru terapia individuala, sub forma de contributie baneasca:

100 euro.

Rubens lucreaza automat, intrand intr-o stare specifica; este perfect constient si executa o terapie energetica cu un rezultat adesea imediat, in cateva minute.

Taxa de inscriere pentru conferinta, sub forma de contributie baneasca:

10 euro

Contact:

Pentru rezervarea locului dumneavoastra atat la conferinta, cat si la terapie, va rugam sa sunati la tel. 0741.179.266 – Laura Pavel, organizator C.I.P.R.R.

Puteti viziona doua filmulete traduse in limba romana, care au fost realizate cu mai bine de 20 de ani in urma de televiziunea germana, despre activitatea celui care la vremea respectiva era inginerul Rubens Faria jr.

https://www.youtube.com/watch?v=PfoK4TpC11k#action=share

https://www.youtube.com/watch?v=WZpJRt685OwLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile