consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi angajari / colaborari

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt

Oferta de munca – terapie ABA, logopedie – Bucuresti

Dorim sa ne marim echipa!
Cautam terapeut, absolvent de Psihologie/Psihopedagogie Speciala, cu experienta in terapie comportamentala si logopedie.
Daca esti o persoana plina de entuziasm si buna dispozitie, daca iti place sa te joci cu copiii si doresti sa te perfectionezi in domeniul analizei comportamentale si al logopediei, trimite CV-ul tau, insotit de scrisoarea de intentie, pe adresa de e-mail haisavorbim.i@gmail.com.
Formarea si coordonarea vor fi asigurate de psih. Ioana Colibaseanu.
Constiuie avantaj detinerea atestatului de libera practica. Mai multe detalii vor fi oferite in cadrul interviului.Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Oferta de munca – terapie ABA, logopedie – Bucuresti”

  • Maria-Sofia spune:

    Avem nevoie de o persoana calda,creativa și dinamica care vrea sa se joace cu Maria o fetita prietenoasa de 3 ani.Experienta cu copii minim 6 luni,locuim in zona teiul doamnei -sector 2 iar training-ul si coordonarea vor fi oferite de Alexandra Comarniceanu, BCBA. Trimite-ne CV-ul tau pe adresa de email maria_sofia2013@yahoo.com

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile