Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi inchirieri

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt
FB_IMG_1542034691810

Închiriez camera in cabinet – Bucuresti, zona str. Toamnei/Viitorului

Buna ziua, dragi colegi. Ofer spre inchiriere CAMERA IN CABINET DE PSIHOLOGIE, in zona str. Toamnei – str. Viitorului, aproape de metrou Obor sau Stefan cel Mare. Imobilul este situat in vila cu intrare separata, contorizare separata, centrala termica, geamuri termopan, gresie, faianta, parchet, aer conditionat. Dispune de trei camere, sala de asteptare, baie, bucatarie, 2 balcoane, dintre care un cabinet de copii si unul pentru adulti pe care le folosesc eu, urmand ca cea de a treia sa fie inchiriata. Poate fi dotata astfel incat sa se lucreze cu adulti, pentru copii urmand sa-si doteze cabinetul viitorul psihoterapeut. Costul lunar este de 220 euro plus jumatate din costurile legate de intretinere.
Pentru cei interesati va rog sa ma contactati la numarul de telefon 0741.577.954.
O zi minunata, Luminita IordacheLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita