Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi angajari / colaborari

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt

Cautam colegi psihoterapeuti cognitiv-comportamentali – Bucuresti si online (pentru sedintele pe Skype)

Dragi colegi,

In continuare ne marim echipa si ne dorim colaborari atat cu incepatori in ale psihoterapiei cognitiv-comportamentale, cat si cu colegi care au deja un cabinet, insa isi doresc sa faca parte dintr-o echipa dinamica si profesionista.

Daca sunteti interesati sa practicati psihoterapia in colaborare cu cabinetul nostru de psihologie, sunteti invitati sa imi trimiteti CV-ul si cateva cuvinte pe urmatoarea adresa de mail: gabriel.dinu@psihosolutii.ro

Este necesar sa aveti posibilitatea de a obtine intr-un timp destul de scurt dreptul de libera practica sau sa il detineti deja (in psihoterapie cognitiv-comportamentala).

In cadrul acestor colaborari exista sedinte regulate de intervizare si dezvoltare profesionala, astfel incat dorinta de a practica este conditia de baza.

Pe cei interesati ii vom contacta dupa data de 23 ianuarie, cand vom programa si intalnirile pentru o discutie.

Acest anunt este destinat psihologilor din toata tara, deoarece colaborarea se poate realiza si prin intermediul programului de psihoterapie online de pe www.gandestesanatos.ro, iar discutiile se pot tine si pe Skype.

Mentionam in mod special ca nu putem colabora decat cu terapeuti specializati in terapie cognitiv-comportamentala, ca sa discutam cu totii pe aceeasi limba :)

Va doresc o zi frumoasa!

Psihoterapeut Gabriel Dinu

Tel.: 0724.30.61.88

Mail: gabriel.dinu@psihosolutii.ro

Web: www.gandestesanatos.ro , http://www.psihosolutii.ro/Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita