Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

AnunturiAnunturi angajari / colaborari

Aceasta sectiune este dedicata anunturilor diferite de cursuri sau evenimente (angajari, colaborari, inchirieri spatii etc.).

Adaugare anunt

Intell Psy Group recruteaza interni! Cauti oportunitatea de a lega in sfarsit teoria de practica, de a-ti rafina competentele si de a intra in contact cu un mediu de business dinamic si creativ?

Intell Psy Group recruteaza interni! Cauti oportunitatea de a lega in sfarsit teoria de practica, de a-ti rafina competentele si de a intra in contact cu un mediu de business dinamic si creativ? Intell Psy Group iti ofera aceasta oportunitate! Candidat ideal: – studii superioare (absolvent sau in desfasurare) in arii precum: psihologie, marketing, comunicare si relatii publice sau jurnalism – flexibil si open-minded – dornic de auto-depasire – team-player , obligatoriu cu simtul umorului – cunoasterea utilizarii programului Photoshop la nivel mediu spre avansat – analitic si cu capacitatea de a performa o sarcina end-to-end – fluent in limba engleza Daca indeplinesti criteriile de mai sus, intra acum pe http://intellpsy.com/intell-psy-group-recruteaza-interni/ pentru a afla mai multe detalii despre pozitia vizata si pentru a ne trimite CV-ul tau!

https://www.facebook.com/pages/Clinica-de-Psihologie-Dr-Ion-Duvac/272861776104457Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19313 raspunsuri primite pentru 4121 intrebari | Vezi toate intrebarile
consiliere psihologica gratuita