Ciuhan Cucu Geanina – Psiholog clinician / Psihoterapeut – Bucuresti

Ciuhan Cucu Geanina – Psiholog clinician / Psihoterapeut – Bucuresti

Ciuhan Cucu Geanina – Psiholog clinician / Psihoterapeut – Bucuresti
 
  180 vizite

: Profesor universitar doctor, psihoterapeut cu formare in psihoterapie experientiala, psiholog principal supervizor in psihologie clinica, psiholog principal in psihologie educaționala.
: BUCURESTI
: Str. Doamnei nr. 17-19, et. 5, cam. 293
: 0752.037.740

Detalii activitate

Sunt psiholog clinician si psihoterapeut principal atestat de Colegiul Psihologilor din Romania si membru al Societatii de Psihoterapie Experientiala Romane (SPER). Am o experienta de peste 19 ani in psihoterapia adultului, copilului si adolescentului, obtinuta atat in practica privata, cat si in formarea doctorala.
In psihoterapia adultului utilizez tehnici din psihoterapia procesual-experientială, o formă de psihoterapie experiențialist-umanistă validată științific și recunoscută de toate forurile profesionale internationale, având rezultate foarte bune în tratamentul depresiei, sindromului de stres posttraumatic, stresului acut, atacurilor de panică, precum și în psihoterapia de cuplu.
In psihoterapia copilului am o experienta recunoscuta pe plan national in lucrul cu copiii cu hiperactivitate cu deficit de atentie, tulburare de conduita si opozitionism provocator.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16380 raspunsuri primite pentru 3380 intrebari