Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret
Featured Listing
 
Ciornei Iulia – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

Ciornei Iulia – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

Ciornei Iulia – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

:
: Psihoterapie adleriana individuala, de familie si de cuplu, psihoterapia copilului si adolescentului, psihoterapie la locul de munca.
: BUCURESTI
: 0755.191.265

Detalii activitate

Sunt psihoterapeut cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru al Colegiului Psihologilor din Romania si al Institutului de Psihologie si Psihoterapie Adleriana.

Practic psihoterapia adleriana, adica ma intereseaza sa descopar, impreuna cu clientul, logica lui privata, sa inteleg ce face, de ce face si la ce ii foloseste, dincolo de ideile si convingerile stranse de-a lungul vietii.
Ma intereseaza sa descopar scopul comportamentului pentru a trata cauza lui si nu doar efectul. Pentru ca in final clientul sa devina propriul terapeut insusindu-si tehnicile prin care isi poate reorganiza singur gandurile pe viitor, caci ”totul poate fi si altfel”, dupa cum spunea Alfred Adler. Nu conteaza atat istoria pe care o avem, ci ceea ce facem cu ea, felul in care ne raportam la evenimentele din jurul nostru.

Serviciile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, celor care se simt coplesiti si simt ca au nevoie de sprijin, de incurajare in fata unor dificultati cum ar fi:

 • stari de depresie, anxietate si atacuri de panica;
 • fobii, ticuri;
 • stres, disconfort;
 • experiente traumatice (separare, durere, doliu);
 • adictii (alcool, tutun, jocuri de noroc, droguri, medicamente, mancare);
 • stima de sine scazuta;
 • furie, agresivitate, nervozitate – gestionarea emotiilor;
 • probleme de relationare si comunicare;
 • afectiuni somatice cu cauza psihica.

Daca te confrunti cu infidelitate, gelozie, indecizii, insomnii, izolare, probleme scolare precum si alte diverse provocari in cuplu/familie sau la locul de munca.

De asemenea, celor care doresc dezvoltare personala, care tintesc sa-si imbogateasca viata personala, sa-si imbunatateasca relatiile interpersonale, performantele profesionale, adica sa creasca calitatea vietii in toate ariile sale.

Sesiunile se desfasoara:

 • individual, unde intalnirea presupune raport de unu la unu intre client si psihoterapeut;
 • in familie/de cuplu, in care clientul este familia/cuplul, relatia dintre membrii familiei/partenerii cuplului si mai putin experientele individuale ale persoanelor ce alcatuiesc familia sau formeaza cuplul.

Daca aveti nevoie sa fiti ascultat, acceptat, inteles si ghidat in deplina confidentialitate, fara judecati si prejudecati va astept in cabinetul meu sa discutam ce va preocupa. Programari la numarul de telefon: 0755.191.265.

 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18209 raspunsuri primite pentru 3817 intrebari