Login

Sfatul Terapeutului

Ciornei Iulia – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

Ciornei Iulia – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

Ciornei Iulia – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti

:
: Psihoterapie adleriana individuala, de familie si de cuplu, psihoterapia copilului si adolescentului, psihoterapie la locul de munca.
: BUCURESTI
: 0755.191.265

Detalii activitate

Sunt psihoterapeut cu drept de libera practica, atestat de Colegiul Psihologilor din Romania, membru al Colegiului Psihologilor din Romania si al Institutului de Psihologie si Psihoterapie Adleriana.
Ma fascineaza natura umana, unicitatea fiecarei persoane si capacitatile naturale cu care vine pe lume, resursele interioare si felul in care sunt activate pentru a ajunge la echilibrul emotional si la armonie interioara prin regasirea de sine, la o viata implinita.
Practic cu profesionalism si caldura o psihoterapie a incurajarii, impreuna cu pacientul ma concentrez pe calitatile personale si ma intereseaza sa descopar logica privata a fiecaruia, sa inteleg ce face persoana si la ce ii foloseste, dincolo de ideile si convingerile acumulate de-a lungul vietii.
Serviciile se adreseaza tuturor categoriilor de varsta, celor care simt ca au nevoie de sprijin in fata unor dificultati precum stima de sine redusa, furie, stari de depresie, anxietate, atacuri de panica, stres, separare, fobii, adictii, diverse provocari in cuplu sau familie. De asemenea, celor care doresc dezvoltare personala, care tintesc sa-si imbogateasca viata personala, sa-si imbunatateasca relatiile interpersonale si performantele profesionale. Sesiunile se desfasoara individual, de cuplu sau in familie.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

17110 raspunsuri primite pentru 3516 intrebari