Guzu Daniela-Monica – Psihologie | Psihoterapie | Sexologie – Bucuresti

Guzu Daniela-Monica – Psihologie | Psihoterapie | Sexologie – Bucuresti

Guzu Daniela-Monica – Psihologie | Psihoterapie | Sexologie – Bucuresti
 
  476 vizite

: ”Dacă nu sunt eu însumi, atunci cine să fie în locul meu? Și dacă nu trăiesc pentru mine însumi, cine va trăi pentru mine?” Hillel. Iti doresc din suflet succes in calatoria ta!
: BUCURESTI
: 0761.667.027
:

Detalii activitate

Dacă ai ajuns aici înseamnă că ești în căutarea a ceva, că dorești să faci o schimbare sau ești la capătul puterilor. Poate că știi ce cauți, poate că încă nu știi, tot ceea ce îți dorești este să fie altfel.
Te felicit, ai făcut primul pas spre schimbare, spre o minunată călătorie în descoperirea de Sine.

Nu spun că va fi ușor, te asigur în schimb că merită tot efortul.

Vei privi lumea diferit, de asemenea, vei avea o altă viziune despre tine. A te schimbă nu înseamnă a deveni un altul, ci a rămâne cel care ești, cunoscându-te și acceptându-te.

Numele meu este Guzu Daniela Monica, sunt psiholog, psihoterapeut și psihosexolog cu multe acreditari, diplome și cazuistică diversă. Știu că ai căutat mai mulți specialiști și dorești să îl alegi pe cel mai bun pentru tine, dorești să știi în mâinile cui îți incredintezi sufletul.
Sunt perfect de acord cu tine.

Pentru mine întâlnirea cu clienții este magică, descopăr povești de viață fascinante, unice, din care întotdeauna învăț ceva, mă îmbogățesc sufletește. De aceea, respect foarte mult persoana/persoanele din față mea, împreună schimbăm destine, credințe, mergem pe drumuri noi.

În viziunea mea, faptul că ai apelat la un psiholog/psihoterapeut nu reprezintă un semn de slăbiciune, din contra, eu văd multă putere și dorință de mai bine.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Guzu Daniela-Monica – Psihologie | Psihoterapie | Sexologie – Bucuresti”

  • Lucian spune:

    Buna ziua! Stiu ca este o intrebare stupida dar ma gandeam ca totusi as putea intreba un specialist pentru a nu mai fi speriat. Intr-o seara am fost la prietena mea si ne-am jucat prosteste…i-am pus penisul pe lenjerie miscand in sus si in jos ..dupa l-am pus si in jurul vaginului..precizez ca nu am penetrat…nici macar nu am apasat…se poate vorbi de sarcina? Ma gandeam la lichidul seminal, putea patrunde in vagin singur? Ea era in perioada fertila, este virgina….suntem foarte speriati. Multumesc!

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16404 raspunsuri primite pentru 3388 intrebari