Login

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimat

Am 17 ani si cand imi place un baiat sunt foarte ambitioasa si nu renunt pana ce nu ma place si el, dar dupa ce l-am cucerit, parca imi pierd interesul.

Terapeuti RO 5:43am Sep 5
Mesaj:
Buna! Sunt fata , am 17 ani si cred ca ma confrunt cu o mica problema. De fiecare data cand ma imi place de un baiat sunt foarte ambitioasa si nu renunt pana ce nu ma place si el ,evident apelez la diferite trucuri,insa dupa ce vad ca "l-am cucerit" parca imi pierd interesul. Acum am cunoscut un baiat si imi este foarte frica sa nu il ranesc datorita nesigurantei mele . Este normal sa fiu atat de nehotarata?

Botezat-Antonescu Radu Andrei 6:15am Sep 5
aparent este normal pt tine, ceea ce este ok. Din ce inteleg problema ta este cu autocontrolul si poate ca trebuie sa te concentrezi mai mult pe acest aspect. In momentul in care o sa iti poti disciplina reactiile, restul se aseaza. Daca nu reusesti singura, cere ajutor. Succes! ;)

Oana Bodor 9:34am Sep 5
"Mica " problema poate deveni o "mare" problema atunci cand iti vei dori o relatie stabila si o familie. Intrebarea care se pune este daca tu iti doresti o relatie sau iti doresti sa-ti testezi puterea de seductie? La 17 ani e normal sa faci si asta dar daca devine un obicei si incepi sa suferi din cauza "nehotararii", un psihoterapeut te-ar putea ajuta. Numai bine!
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18209 raspunsuri primite pentru 3817 intrebari
(in categoria actuala: 2214 raspunsuri primite pentru 522 intrebari)