Șandru Cristina – Psihologie clinică | Psihoterapie cognitiv-comportamentală – Cluj
Șandru Cristina – Psihologie clinică | Psihoterapie cognitiv-comportamentală – ClujDetalii activitate
Bine ați venit!
Vă aflați aici poate pentru că sunteți într-un impas, poate vă confruntați cu o problemă pe care nu știți cum să o gestionați sau poate încercați să aflați cum ați putea ajuta pe cineva drag. Oricare ar fi motivul, sper să găsiți informațiile prezentate cât mai utile și mai plăcute!
Vă invit cu drag la cabinetul meu, unde vă ofer servicii psihologice de înaltă calitate. Sunt foarte pasionată de munca mea și caut mereu căi noi prin care să îmi ajut clienții să își învingă temerile sau gândurile defetiste și să trăiască o viață împlinită.
Iată cum vă pot ajuta:
În primul rând vom face o evaluare complexă a problemelor, ca să pot înțelege cât mai bine prin ce treceți. Este un pas esențial care mă va ajuta să îmi dau seama care ar fi cea mai utilă intervenție psihologică pentru dumneavoastră. Cred cu tărie în unicitatea fiecărei persoane și de aceea iau foarte în serios trăsăturile individuale ale fiecărui client. Desigur, există similarități în suferința umană, de aceea avem câte un nume pentru grupuri de simptome care apar împreună – de exemplu depresie. Dar fiecare dintre noi avem propria poveste de viață, propriile preocupări, interese și aspirații. Și este important să folosim punctele noastre forte, “armele” noastre pentru a ne schimba în sensul în care dorim.
Apoi vom începe împreună un proces de explorare și autocunoaștere. Pentru a putea schimba stările emoționale puternice, inițial trebuie să le înțelegem. Cum apare furia noastră? De se menține o stare de deprimare? Care este explicația pentru senzațiile fizice înfricoșătoare dintr-un atac de panică? Când considerăm reacțiile noastre emoționale ca fiind aleatorii, avem senzația că ele sunt incontrolabile și ajungem să ne simțim vulnerabili și neajutorați. În realitate, putem avea mult mai mult control asupra vieții noastre emoționale decât credem. Vom înțelege împreună cum “contribuim” la propria suferința emoțională și implicit cum putem să o schimbăm. Când înțelegem de ce reacționăm într-un anumit mod și cum să reglăm aceste reacții emoționale, devenim mai putenici. Asta nu înseamnă că nu vom mai suferi, că nu vom mai trăi emoții intense, ci pur și simplu că avem încrederea si capacitatea de a le face față.
Cristina Șandru.