Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Centrul de Medicina Traditionala Pirasan – Acupunctura | Tratamente alternative – Bucuresti

Centrul de Medicina Traditionala Pirasan – Acupunctura | Tratamente alternative – Bucuresti

Centrul de Medicina Traditionala Pirasan – Acupunctura | Tratamente alternative – Bucuresti

: Diagnosticare si tratamente traditionale complexe, prin tratamente cu extracte din plante medicinale si acupunctura, termoterapie tibetana si helatioterapie.
: BUCURESTI
: Sos. Stefan cel Mare nr. 240, bl. 59 A, sc. 1, et. 1, ap. 4, sector 2
: 0216.191.117
: 0745.430.351

Detalii activitate

Metodele de diagnosticare in medicina traditionala constau in investigarea starii organismului la nivelul mainilor si a urechii externe.

In conceptia medicinei traditionale, orice afectiune isi are originea intr-un dezechilibru al celor doua tipuri de energie, al elementelor ce alcatuiesc corpul uman sau a relatiei dintre organele de tip yin si yang. Iata de ce tratamentele cu acupunctura si preparate din plante medicinale, corespunzator dozate si cu formule corect elaborate, se pot aplica in orice tipologie patologica.

Eficienta tratamentelor cu acupunctura si preparate din plante medicinale este dovedita de longevitatea acestor doua regine ale medicinei traditionale, de faptul ca omenirea se reintoarce catre aceste sisteme cautand remedii pentru maladiile unui secol in care stiinta dovedeste adevarurile antice. Faptul ca acupunctura in asociere cu anumite plante medicinale inlocuieste actiunea substantelor anestezice chimice, intareste inca o data un adevar cunoscut de antici.


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Centrul de Medicina Traditionala Pirasan – Acupunctura | Tratamente alternative – Bucuresti”

 • ELENA CILIBIU spune:

  Bună ziua!
  Am 33 de ani şi de o vreme ma confrunt cu niste stari foarte neplacute, in sensul ca transpir foarte mult si am mereu o stare de caldura in corp si o presiune permanenta la nivelul capului.
  Cred ca sufăr de o transpiratie excesiva, in sensul ca imi transpira foarte rau tot corpul, dar in special zona mainilor, subratului si capului, în urma unui efort de orice fel, fizic sau intelectual. De fapt, sunt momente cand transpir fara un motiv anume. Mai am si alte simpome asociate acestor stari, cum ar fi palpitatiile si tulburarile de vedere, precum si tremurul mainilor si uneori al intregului corp. Tototdată, imi adaptez foarte greu temperatura corpului de la un mediu închis la un mediu deschis şi invers şi obosesc foarte, foarte repede.
  Dacă aţi mai întâlnit la alte persoane simptome similare şi credeţi că mă puteţi ajuta, va rog sa imi daţi un semn.
  Menţionez că sunt o persoană dinamică şi foarte capabilă, însă fac totul cu un efort foarte mare din cauza acestor stari care nu imi dau pace.
  Mulţumesc anticipat!

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4122 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed