implant dentar fast and fixedsau adreseaza o intrebare

Terapie craniosacrala Giurgiu

  320 vizite

Terapia craniosacrala a fost dezvoltata de doctorul John Upledger, care in 1985 a creat Institutul Upledger. Metoda prezinta unele similitudini cu osteopatia, terapeutul folosind presiunea usoara si diferite tehnici manuale. Ea presupune o evaluare si o corectie al caror scop este sa imbunatateasca functionarea sistemului craniosacral, stimuland astfel capacitatea organismului de autovindecare. Este considerata utila atat in cazul afectiunilor fizice, cat si psihice. Sistemul craniosacral cuprinde: creierul si maduva spinarii (sistemul nervos), glanda pineala si cea pituitara (sistemul endocrin). Terapia urmareste totodata explorarea si intelegerea traumelor emotionale si a formei prin care ele se manifesta la nivel fizic.

DETALII SUPLIMENTARE:
1.National Institute of Health (NIH) USA: https://search.nih.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nih&query=%22craniosacral+therapy%22

Filtreaza dupa oras
Cabinet de Medicina Alternativa OxyMedMax – Terapie craniosacrala – Giurgiu
: Terapia craniosacrală se adreseză atât persoanelor cu probleme de sănătate, cât şi persoanelor care vor să-şi păstreze un tonus de viaţă normal şi să facă faţă stresului zilnic mai uşor. Este recomandată tuturor categoriilor de vârstă.
: Giurgiu
: Str. Negru Voda, bl. 26/511, ap.56 (parter)
: 0722.460.897
Surugiu Mariusa – Masaj terapeutic | Terapie craniosacrala | Inforenergetica | Reiki – Giurgiu
: Masaj terapeutic (tehnici diverse), Radiestezie si inforenergetica, Reiki, Terapie craniosacrala
: Masaj terapeutic si terapii complementare
: Giurgiu
: 0725.131.839

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile