implant dentar fast and fixedsau adreseaza o intrebare

Reiki Targu Mures

  1954 vizite

Reiki este o terapie energetică din cadrul medicinei alternative și complementare, descoperită acum aproape un secol de Mikao Usui, un călugăr budist japonez. Are la bază ideea că totul reprezintă energie vitală, energiei care, în corpul uman, circulă prin meridiane. Blocarea meridianelor poate declanșa boala. Scopul terapiei Reiki este de a debloca acestui circuit energetic, declanșând astfel procesul de autovindecare al organismului.
Terapia Reiki este realizată prin intermediul palmelor pe care terapeutul le mișcă deasupra corpului pacientului, dar poate fi făcută și la distanță sau sub formă de autotratament. Unii practicieni fac terapie Reiki inclusiv pe animale.

DETALII SUPLIMENTARE:
1.National Institute of Health (NIH) USA: https://search.nih.gov/search?utf8=%E2%9C%93&affiliate=nih&query=reiki&commit=Search
2. https://sciencebasedmedicine.org/reiki/

Filtreaza dupa oras
Rus Flaviu – Terapie Reiki – Targu Mures
: Reiki
: Oriunde ai fi și orice ai face, iubește și dăruiește ceea ce ești, construiește-ți propria ta inimă, umple-o cu iubire și apoi dăruiește-te.
: Targu Mures
: Targu Mures
: 0721 471 160
The Stillness House (Casa Tacerii) – Terapii complementare – Targu Mures
: Kinetoterapie, Reiki
: Un mod de viaţă holistic. Un loc unde trupul şi sufletul se reunesc în armonie. Un loc unde trupul şi sufletul îşi recapătă pacea şi liniştea, starea lor naturală. Un loc unde izvorul bucuriei aflat în noi înşine va reveni la starea lui naturală şi ne va cuprinde.
: Targu Mures
: Matrici, Targu Mures
: 0730 120 218

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile