consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Guță Ana Maria – Terapeut Reiki – Constanța și la distanță

Guță Ana Maria – Terapeut Reiki – Constanța și la distanță

Guță Ana Maria – Terapeut Reiki – Constanța și la distanță

:
: Reiki este o tehnică holistică ancestrala de vindecare cu ajutorul energiei universale (lumina divina) redescoperita in Japonia, care lucrează la niveluri fizice, mentale și emoționale, care implică aplicarea mâinilor.
: Constanta
: CONSTANȚA: Str. Arcului nr. 9, bl. F5, sc. A | LA DISTANȚĂ
: 0721.722.801

Detalii activitate

Calatoria mea spirituala a inceput acum cativa ani, insa in ultimul an viata mea s-a schimbat foarte mult in bine. Am ales un nou stil de viata care imi ofera multa fericire, liniste si pace. Am inceput Reiki dupa ce am citit cateva carti si m-am documentat temeinic asupra acestei metode de terapie alternativa de vindecare naturala cu ajutorul energiei universale. Apoi am experimentat pentru prima data in Orient, mai exact in Chiang Mai, un oras din nordul Thailandei. A fost minunat, practic viata mea a capatat un nou shift dupa aceasta experienta. Mi-am dorit foarte mult ca eu, la randul meu, sa fiu initiata in Reiki pentru a ajuta cat mai multe persoane. Dupa multe cautari si documentari, am reusit sa gasesc aici maestrul cu care rezonez foarte bine, care are o experienta vasta de peste 20 de ani si o linie de initiere cat mai scurta. Asadar, ii multumesc si ii sunt recunoscatoare maestrului meu, Gabriel Jiko Dutchevici care m-a initiat pe aceasta cale. Consider ca toti avem nevoie de o viata echilibrata, avem dreptul la sanatate emotionala, mentala si fizica, dragoste si multa pace interioara. Din pacate, societatea in care traim ne goneste cu bice spre nicaieri, accelerand stresul, anxietatea, disconfortul de orice fel, depresia si multe altele. Reiki ne ajuta tocmai sa luam o pauza benefica si de care avem atat de multa nevoie. Reiki ajuta indiferent daca ne confruntam cu o afectiune de natura fiziologica sau psihologica.
Reiki este o terapie holistica de vindecare naturala cu ajutorul energiei universale, fiind benefica atât în plan fizic, cat și mental sau emoțional.
Vindecarea este despre a-ti optimiza calitatea vietii si nu are legatura cu o boala neaparat, deoarece corpul nostru are o abilitate inerenta de a se recupera.
Reiki implica intinderea pe o masa asemănătoare celei de masaj complet imbracat/a, intr-o pozitie cat mai confortabila și presupune așezarea palmelor terapeutului în diferite poziții pe sau deasupra corpului dvs. pentru transmiterea energiei pentru a elimina blocajele manifestate la nivel de corp subtil sau fizic.
ATENTIE: Reiki nu este un tip de masaj sau de manipulare corporala si nu diagnosticheaza. Cei mai multi pacienti vor simti efectele dupa primul tratament, iar beneficiile vor creste de la sedinta la sedinta. Fiecare sedinta va fi adaptata in functie de nevoile specifice ale fiecarui pacient in parte. In timpul tratamentului puteti avea sau nu usoare senzatii specifice ca: incalzirea sau racirea anumitor parti ale corpului, senzatia de curgere a energiei, furnicaturi, senzatia de plutire, puteti vedea cu ochiul minții anumite culori sau forme geometrice. Reiki promovează relaxarea deplină, accelerează procesul de vindecare după o rănire sau boala și reduce durerea, anxietatea și depresia. Aduce starea de bine și deplinătatea în viață noastră. De asemenea, nu este neapărat necesar să vă confruntați cu anumite afecțiuni pentru alegerea unei ședințe Reiki. O puteți practica sub forma de metoda de relaxare, pentru a va echilibra din punct de vedere energetic.

Câteva beneficii:

 • reduce stresul, tensiunea, disconfortul și crește claritatea mentala, pacea interioara și stabilitatea emoțională;
 • îmbunătățește sistemul imunitar;
 • promovează armonia și echilibrul;
 • dizolva blocajele energetice, promovând echilibrul natural dintre minte, corp și spirit;
 • relaxează mintea și crește nivelul de concentrare;
 • contribuie la un somn mai bun și liniștitor;
 • diminuează efectele secundare ale medicamentelor / chimioterapiei;
 • dezvolta gândirea pozitivă;
 • nu are efecte secundare sau nocive;
 • va ajuta la explorarea unor noi căi în călătoria dvs. spirituală;
 • dezvolta creativitatea;
 • crește vitalitatea și nivelul energetic;

Initierea in sistemul Usui Shiki Ryoho, Shoden si Okuden, a fost facuta de catre maestrul Gabriel (Jiko) Dutchevici, in Bucuresti.
Linia de initiere este urmatoarea: Mikao Usui – Chujaro Hayashi – Hawayo Takata – Phyllis Lei Furumoto – Annie Isak Colleman – Gabriel Dutchevici – Ana Maria Guta


 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile