Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Spanda Project – Cum să devii creatorul conștient al realitatii – Cluj-Napoca

Spanda Project – Cum să devii creatorul conștient al realitatii – Cluj-Napoca

Spanda Project – Cum să devii creatorul conștient al realitatii – Cluj-Napoca

: „Realitatea este asa cum este, pentru că noi avem convingerile pe care le avem şi atragem totul prin prisma acestora.”
: Cluj-Napoca
: Cluj-Napoca
: 0744 557 912

Detalii activitate

Fizica cuantică ne spune că noi suntem, conștient sau inconștient, co-creatori ai realității, ai universului. Majoritatea oamenilor sunt co-creatori inconștienți ai realității. Atunci când suntem co-creatori inconștienți ai realitatii, există riscul de a crea lucruri pe care nu ni le dorim. Pe parcursul vieții noastre, în special în perioada copilăriei, în subconștientul nostru au fost introduse tot felul de idei, convingeri, credințe, unele care ne susțin iar altele care sunt în opoziție cu ceea ce noi de dorim. De aceea este extrem de important să începem să învățăm modul în care putem crea, într-un mod conștient, realitatea pe care ne-o dorim. Avem în noi toate abilitățile necesare, dar cel mai adesea nu suntem conștienți de existența lor sau nu știm cum să le utilizăm.

Acest proiect își propune să te învețe cum sa devii creatorul conștient al realității. Este un proiect spiritual și de dezvoltare personală, rezultatul a peste 20 de ani de practică/experiență spirituală, peste 20 de ani de investiție în dezvoltarea personală, participarea la sute de conferințe spirituale și de dezvoltare personală, audierea/vizionarea a mii de ore de conferințe, sute de cărți citite, peste 10 ani de experiență antreprenorială, în care am aplicat, în practică, lucrurile învățate și am discutat cu peste 4000 de persoane .


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed