Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Qigong – Xing Shen Zhuang

Qigong – Xing Shen Zhuang

Qigong – Xing Shen Zhuang

:
: Xing Shen Zhuang este o forma dintre cele mai puternice din Qigong, un set de exercitii care se constituie intr-o tehnologie de vindecare, purificare si eliminarea problemelor de la nivelul coloanei vertebrale.
: BUCURESTI
: Str. Academiei nr.7, etaj 1, Sector 1, 010011 Bucharest, Romania
: 0752.436.581

Detalii activitate

Majoritatea dintre noi ne petrecem timpu lin fata calculatorului, conducand masina – ducand in principiu o viata sedentara. Astfel durerea de spate este familiara in ziua de astazi si face parte din existenta. Lipsa miscarii si a sportului duce la o slabire a muschilor spatelui si la aparitia deformatiilor coloanei.
Qigong-ul terapeutic pentru coloana efectuata minim 15-30 minute zilnic poate compensa aceste probleme.
Qigongul terapeutic este de asemeni util pentru femeile care au deja copii. Pe parcursul sarcinii apar adeseori dureri de spate, explciatia fiind una foarte simpla: fetusul si lichidul amniotic sunt un adaos consistent la greutatea aditionala pe care coloana trebuie sa o sustina. Chiar si o femeie perfect sanatoasa poate manifesta dezechilibre pe parcursul sarcinii, de multe ori sub forma durerilor de spate. Din nefericire, dupa nastere aceste probleme nu se amelioreaza. Desi echilibrul general al corpului tinde sa revina la normal – va trebui sa duci in brate copilul, sa il adormi in brate, etc. Chiar daca la mijloc este dragostea de mama, din punct de vedere biomecanic este vorba doar de “greutate”. Este clar ca pentru orice femeie care a dat nastere este de dorit sa poata scapa de durerea de spate.
Trebuie sa stim ca alte tipuri de exercitii lipsite de documentatie sau practicate gresit nu fac decat sa agraveze simptomele si sa duca la o si mai mare dislocare vertebrala. Pentru ca grupe mari de muschi sa fie supuse la intinderi sau contractii, este fundamentala abilitatea de relaxare. Aici intervine tehnologia Qigong.
Xing Shen Zhuang este un set de exercitii bazat pe principii aproape eminamente tehnologice de lucru asupra coloanei vertebrale. Tehnologie aici inseamna ca daca urmam pasii si instructiunile care compun tehnicile, la final rezultatul este cel scontat. de asemeni nu este importanta o putere mentala sau abilitati speciale, cum sunt necesare la alte practici taoiste. Este suficient sa cunosti exercitiile, sa fii familiar cu propriul tau corp si sa iti acorzi un minm de 30 min pe zi pentru aprofundare si propria ta sanatate.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile