consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Bobeica Ioana – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti și online

Bobeica Ioana – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti și online

Bobeica Ioana – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti și online

: Pasiunea mea pentru psihologie s-a născut din dorința de a asculta nevoile oamenilor, de a-i înțelege și a-i ajuta să își schimbe viața atunci când se află într-un impas. Sunt licentiata în psihologie în cadrul Universității Titu Maiorescu, totodată dețin un masterat în Psihologie clinică și am urmat formarea inițială în Psihologie Clinică, sub egida clinicii de asistență și consultanță psihologică, ASIST. Sunt specializată în psihanaliză personală și am participat la seminariile clinice săptămânale organizate în Secţia Clinică Psihiatrie III, din cadrul Spitalului de psihiatrie „Alexandru Obregia”.
: ONLINE
: București | Online
: 0731.734.829

Detalii activitate

Sunt Ioana Bobeica, psiholog clinician, pihoterapeut integrativist, psihoterapeut sistemic, coach si formator.

Specializari ﹠ formari:

 • Master in psihologie clinica;
 • Master in psihologia resurselor umane;
 • Formare psihologie clinica;
 • Formare psihoterapie sistemica de cuplu ﹠ familie;
 • Formare psihoterapie integrativa, specializare in psihoterapia copilului ﹠adolescentului;
 • Coach ﹠ formator.
Mai presus de toate denumirile profesionale, sunt un om care a trecut prin probleme, situaţii solicitante de viata şi ulterior am fost interesată cum pot să depăşesc condiţia de om care suferă şi este frământat de întrebarea “de ce?”. Ca psihoterapeut integrativist, stilul meu de practică este eclectic și astfel adaptat propriilor nevoi. Având o bază în psihoterapie profundă, combin auto-compasiunea conștientă, abordarea sistematica (sisteme familiale interne/IFS), precum și abordări umaniste și relaţionale pentru a facilita procesul de vindecare. Vom lucra impreuna pentru a construi o noua perspectivă și a aduce la suprafata elemente ale experienţei tale care ar fi putut rămâne ascunse sau obstructionate, dar care continuă să apară adesea în moduri subminatoare în experienţa ta de zi cu zi. Prin construirea unei perspective, învăţăm și cultivăm noi modalitati de a răspunde la problemele curente, în loc să le evitam sau sa raspundem eronat. În esenţă, terapia vă poate ajuta să vă accesaţi propria înţelepciune interioară, deoarece cred fundamental că toţi avem avem putere si resurse nelimitat!
Ceea ce este, de asemenea, extrem de important pentru mine și esenţial pentru abordarea mea, este să ofer suport in vindecarea traumelor si depasirea momentelor de dificultate. Rolul meu este acela de a te ajuta sa explorezi cauzele dificultatilor, de a-ti oferi explicatii cu caracter stiintific la problemele cu care te confrunti, de a te invata modalitatea prin care sa depasesti aceste probleme si nu in ultimul rand de a te ghida in dezvoltarea personala si cunoasterea de sine.

 • Lasa un comentariu
 • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Bobeica Ioana – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti și online”

 • Denisa spune:

  Ma scuzati daca va retin pentru cateva momentr,insa sunt extrem de ingrijorata daca imi va trebui niste sedinte psihologice sau daca pot sa imi revin singura.eu inca de la 11 ani inconstient ma masturbam,iar acum am 14 si nu stiu daca este ceva normal sau nu.Mentionez ca o fac cam de 3 ori pe saptamana si imi doresc sa mai diminuez aceste manifestari pe care nu le pot controla cateodata.Mi-e foarte rusine sa vorbesc cu parintii mei despre aceste lucruri si va rog sa imi oeriti niste sfaturi in legututura cu nelamurirrea mea daca imi va afecta viata sexula sau ma va afecta negativ intr-un fel si daca acest comportament este unul normal.

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile