consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Dumitrescu Cecilia – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti

Dumitrescu Cecilia – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti

Dumitrescu Cecilia – Psihoterapeut | Psiholog clinician – Bucuresti

: Am asistat pe aceia care deja nu mai sunt unde au fost si inca nu au ajuns unde se duc. Nor Hall
: BUCURESTI
: 0726.189.903

Detalii activitate

Bine ati venit!
Ma numesc Cecilia Dumitrescu si iti multumesc pentru ca ti-ai luat din timp pentru a te opri pe pagina mea si sper ca ceea ce vei gasi te poate ajuta in calatoria ta personala.
La terminarea liceului am decis sa ma inscriu la Facultatea de Psihologie din cadrul Universitatii Titu Maiorescu, Bucuresti unde am obtinut licenta in aceasta profesie.
Ulterior, mi-am continuat studiile in domeniu urmand o formare de 2 ani la “Institutul de Psihologie Judiciara”, Bucuresti, obtinand competente in psihologie clinica si expertiza psihologica, devenind psiholog clinician acreditat de catre Colegiul Psihologilor din Romania.
Primul pas in drumul meu ca psiholog l-am facut alaturi de copiii cu nevoi special (autism), unde am urmat un curs de formare profesionala in “Tehnici de psihoterapie cognitive comportamentala si analiza comportamentala aplicata in tulburarile de spectru autist”, certificate de catre Colegiul Psihologilor din Romania.
In prezent, sunt in formare ca psihoterapeut, in psihoterapia familiei, in cadrul ‘’Asociatiei Multiculturale de Psihologie si Psihoterapie”, Bucuresti. Am ales aceasta specializare deoarece cred ca destinul uman este marcat de dinamica sistemului familial, social, pe de o parte, si pe de alta parte de munca pe care individul o efectueaza asupra propriei sale istorii de viata.
Fiecare individ, ca personalitate, este produsul propriei istorii de viata, care este rezultatul intre procesele care se dau la diferite niveluri: emotional, mental, familial, social, unde trecutul si viitorul sunt prezente.
Procesul terapeutic de vindecare si de crestere este un proces creativ. Ne putem crea vindecarea din moment in moment , puterea procesului fiind in ACUM. Da, trecutul contribuie la procesul vindecarii, insa vindecarea nu este un proces mecanic determinat de trecut. Vindecarea si evolutia personala este un proces ghidat in mod constient de evolutia creativa in prezent.

Despre proiectul ReParenting 
ReParenting reprezinta un proiect de suflet. Notiunea de reparenting reprezinta un proces prin care invatam sa ne oferim ceea ce nu am primit in copilarie si inglobeaza o serie de etape psihoterapeutice. Invatam sa fim propriii parinti, cu mintea adultului din prezent, prin accesarea si stabilirea unor resurse constiente pentru ingrijirea partilor vulnerabile, ranite ale fiintei noastre, cu iubire neconditionata, suport, protectie, afectiune, blandete si ingrijire.
Acest proces ne ofera posibilitatea cultivarii unei relatii hranitoare si sanatoase cu o parte din fiinta noastra si cu cei din jur, implicit cu propriii copii.
Adesea, fiind miscati de forte inconstiente pentru a crea siguranta in viata noastra, ne rupem de aceste parti vulnerabile (exemple: reactii somatice exagerate, emotii intense ca “focul”, scenarii mentale, etc.) , de o parte a fiintei noastre, de copilul nostru interior. Parti care ne asteapta sa le recuperam si sa le vindecam.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19342 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile