Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Oltean Lia-Ecaterina – Psiholog / Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Cluj-Napoca

Oltean Lia-Ecaterina – Psiholog / Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Cluj-Napoca

Oltean Lia-Ecaterina – Psiholog / Psihoterapeut cognitiv-comportamental – Cluj-Napoca

: În cabinet individual de psihologie situat într-o zonă centrală și ușor accesibilă în Cluj-Napoca, psiholog practicant sub supervizare în psihoterapii cognitive și comportamentale, Oltean Lia-Ecaterina, ofer servicii psihologice utilizând tehnici validate științific.
: Cluj-Napoca
: Bd. Eroilor nr. 3, ap. 11; pentru acele persoane care nu au posibilitatea de a ajunge in cabinet, la cerere, terapia se poate desfășura în format online, într-un cadru asemănător celui tradițional
: 0754.921.906
:

Detalii activitate

Licențiată în Psihologie, în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea Babeș-Bolyai (2012), am continuat studiile masterale în Psihologie Clinică, Consiliere Psihologică și Științe ale Educației, în cadrul aceleași universități (2014), obținând dreptul de liberă practică în psihoterapii cognitive și comportamentale în anul 2013. Pe parcursul studiilor, dar și după terminarea acestora, am participat la diverse conferințe și cursuri, atât la nivel național, cât și la nivel internațional, în anul 2014 prezentând un demers de cercetare privind efectele unei intervenții bazate pe recunoștință în cadrul primului Congres Internațional de Coaching Cognitiv-Comportamental care a avut loc la Cluj-Napoca. Începând cu anul 2014, îmi desfășor activitatea în cabinet individual de psihologie, unde abordez diferite categorii de vârstă.
Pe lângă pregătirea academică, am acumulat experință în lucrul cu copiii desfășurând diverse activități atât de dezvoltare personală, cât și de predare-învățare sau recreative pentru aceștia, atât în timpul studiilor, activând ca voluntar în cadrul Laboratorului de Psihologia Dezvoltării, Universitatea Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca, cât și după finalizarea acestora, în cadrul centrului educațional « Cuiburi cu soare » și în cadrul Grădinițelor Țăndărică.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18963 raspunsuri primite pentru 4016 intrebari