consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Nitulescu Ozana – Psihoterapeut centrat pe persoana – București

Nitulescu Ozana – Psihoterapeut centrat pe persoana – București

Nitulescu Ozana – Psihoterapeut centrat pe persoana – București

:
: Psihoterapie centrată pe persoană, individuală și de grup, pentru adulți și adolescenți
: BUCURESTI
: zona Romană-Universitate
: 0727.909.386

Detalii activitate

Psihoterapia centrată pe persoană, pe care o practic, este pentru mine o pasiune și o bucurie. Cred cu tărie în principiile pe care se bazează – idei și valori care privesc omul ca o persoană întreagă, capabilă să-și dea seama care este calea cea mai bună pentru sine, sociabilă și creativă, fluidă și demnă de încredere și respect. Este o psihoterapie umanistă, nondirectivă, prin care pot însoți clientul în procesul său de explorare, sprijinindu-l să-și regăsească reperele, să se înțeleagă, să se cunoască, să ia decizii și să crească.
Acreditare pentru aceasta am atât de la Asociația Română de Psihoterapie Centrată pe Persoană, care m-a format, cât și de la Colegiul Psihologilor din România, unde am codul 09578. Înainte de a intra în formare am absolvit secția de Psihopedagogie specială din cadrul Facultății de Psihologie și Științele Educației a Universității București.

În paralel cu activitatea mea ca psihoterapeut am acumulat o experiență bogată ca educator muzeal, lucrând în cadrul Muzeului Național de Artă al României cu grupuri de copii, adolescenți, și adulți, dar și cu grupuri de persoane cu deficiențe sau provenind din medii defavorizate.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed