Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Gabriel Popescu – Terapeut Reiki si Quantum Touch – Bucuresti

Gabriel Popescu – Terapeut Reiki si Quantum Touch – Bucuresti

: Mintea omului se poate schimba intr-o secunda!
: BUCURESTI
: Bucuresti
: 0722246296

Detalii activitate

Tratez prin Reiki si Quantum Touch, chirurgie spirituala, la domiciliul clientului, efectele atacului cerebral, depresii, atacuri de panica, lipsa de energie in corp, stari de moleseala, probleme legate de sistemul osos, glaucom si cataracta. Realizez, de asemenea, purificarea energetica a locuintei, stabilirea nivelului de vibratie a persoanei (in unitati Bovis), masurarea si echilibrarea chakrelor cu eliberarea fluxului energetic personal si rezolvarea relatiilor interumane.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Gabriel Popescu – Terapeut Reiki si Quantum Touch – Bucuresti”

  • Nelu Grigoriu spune:

    Vreau sa-i multumesc foarte mult Maestrului Gabriel pentru masuratorile radiestezice pe care le-a facut in apartamentul nostru cu privire la existenta retelei Hartmann, despre proprietatile careia nu stiam nimic. Cu aceasta ocazie dansul ne-a demonstrat ca fiul nostru avea in patul lui chiar pe perna o cruce Hartmann, extrem de daunatoare si probabil de aceea instinctiv copilul se muta permanent cu capul in partea cealalta a patului. Acum doarme fara probleme dupa ce am mutat mobilierul conform sfaturilor specializate ale unui Maestru in radiestezie. Multumim deasemenea si pentru masurarea incarcaturilor negativ energetice pe care le contineau bibelourile pe care le-am aduc din Africa si care in prezent nu mai sunt in locuinta. Inca o data multumiri. Nelu si familia

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19307 raspunsuri primite pentru 4104 intrebari