implant dentar fast and fixedLogin

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Dumitru Daniela – Consiliere psihologica / Psihoterapie integrativa – Bucuresti

Dumitru Daniela – Consiliere psihologica / Psihoterapie integrativa – Bucuresti

Dumitru Daniela – Consiliere psihologica / Psihoterapie integrativa – Bucuresti

:
: Consiliere psihologica si psihoterapie individuala, de cuplu si familie, de grup, cu competenta in psihoterapie integrativa
: BUCURESTI
: Calea 13 Septembrie nr. 71, bl. 69, et. 2, ap. 5, sector 5
: 0722.536.745

Detalii activitate

Psihoterapie si consiliere psihologica pentru copii, adolescenti, adulti, cuplu si familie, grupuri.

Crezul meu
Cred ca noi, ca reprezentanti ai speciei umane, suntem pretiosi, unici, in continua dinamica, in esenta desavarsiti, chiar daca suferim ori situatiile prin care trecem nu par a ne fi favorabile. Fiecare dintre noi suntem principalii arhitecti ai propriilor noastre schimbari si suntem cei ce detinem abilitatile si resursele necesare pentru propria noastra insanatosire. Doar propriile rezistente ne impiedica sa fim cei mai buni experti in vindecarea noastra.
De aceea, in munca mea iau in considerare unicitatea si diversitatea umana, abilitatile si resursele individuale ale clientilor mei, complexitatea nevoilor, a motivatiilor si a valorilor calauzitoare ale fiecaruia.

Misiunea mea
M-am angajat la dezvoltarea si educatia omului privit ca intreg (corp, minte, suflet, spirit), misiunea mea fiind aceea de a ajuta, prin intermediul psihoterapiei integrative, pe cei care se confrunta cu diferite dificultati in viata lor personala, dar si pe cei care doresc sa se dezvolte personal sau spiritual. Eu percep sarcina mea de terapeut ca pe aceea de a ajuta clientul sa vada situatia mai clar, sa afle cum face parte din ea si sa experimenteze pentru a afla noi solutii sau noi cai de a face fata dificultatilor.

Clientii mei
In munca mea este foarte important sa fiu alaturi de omul sau de omuletul aflat in propria sa cautare. Cand suntem in terapie pentru a ne vindeca si a suferi mai putin, ne cautam pe noi insine cu speranta sa aflam adevarul despre noi.
Eu ii numesc pe clientii mei ca fiind foarte curajosi, caci consider ca este un mare act de curaj sa recunoastem fata de noi insine si cu atat mai mult fata de altii, ca in viata noastra este timpul pentru schimbare si avem nevoie de ajutor. Este un mare act de curaj sa acceptam sa ne punem intr-o situatie vulnerabila, sa ne incredintam altcuiva, sa ne expunem o parte a sufletului in fata altcuiva, sa renuntam sa ne ducem singuri poverile, sa renuntam sa asteptam ca ele sa treaca de la sine. Este un mare act de curaj sa ne asumam responsabilitati si sa ne maturizam. Si este un mare act de curaj sa ne punem fata in fata cu noi insine. Mie personal mi-a fost foarte greu.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile