consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Drajan Ovidiu – Hipnoterapeut – Brasov

Drajan Ovidiu – Hipnoterapeut – Brasov

Drajan Ovidiu – Hipnoterapeut – Brasov

: Prin hipnoză ajut oamenii să elimine blocajele emoţionale mentale şi funcţionale, aplicând frecvent şi tehnici pentru corectarea câmpului subtil, echilibrarea şi armonizarea acestuia, prin îndepartarea blocajelor şi a paraziților energetici.
: Brasov
: Str. Branduselor nr. 72
: 0757.594.175

Detalii activitate

Hipnoterapia este benefică pentru tratamentul afecţiunilor nevrotice (fobii, atacuri de panică, obsesii, tulburări de anxietate, insomnie, tulburări de atenţie şi memorie), eliminarea obiceiurilor nedorite, a stresului şi a dependenţelor (fumat, alcool), a fricilor, pentru managementul relaţiilor sociale, dezvoltarea unei gândiri pozitive, obţinerea echilibrului emoţional, creşterea încrederii de sine, o mai bună capacitate de concentrare şi autoreglarea comportamentului.

Totodată hipnoza reprezintă o modalitate eficientă de a scăpa de tracul sau emoţiile excesive asociate cu reprezentaţiile în faţa publicului şi cu examenele din educaţie sau pentru reducerea anxietăţii asociate intervenţiilor chirurgicale.

Prin efectul analgezic obţinut cu ajutorul hipnozei se pot îndepărtarea durerile în boli cronice, la naştere, în intervenţiile stomatologice, cât şi migrenele.

Hipnoterapia este indicată şi în tratamentul aparatului cardiovascular, respirator (astm), endocrin (disfuncţii sexuale şi afecţiuni ginecologice), în tratamentele dermatologice (alergii, prurit, eczeme, psoriazis), în planul afectiv şi în recuperarea motorie.

Formare: curs hipnoza Andrei Voicu, Tony Rafaila
Membru: Asociatia Europeana de Hipnoza


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Drajan Ovidiu – Hipnoterapeut – Brasov”

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier