consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de psihologie | NLP | Consiliere | Dezvoltare personală

Cursuri gratuite

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.

Implant dentar Dental Premier

Implant dentar Dental PremierProbleme cu dantura? Implantul dentar este o piesa de titan, zirconiu sau alte materiale biocompatibile, care tine loc de radacina a dintelui, fiind cea mai buna metoda de a inlocui un dinte pierdut pentru obtinerea unui zambet perfect!
DOM’aseur (Catalin Vasile) – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Bacau

DOM’aseur (Catalin Vasile) – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Bacau

DOM’aseur (Catalin Vasile) – Kinetoterapie | Masaj terapeutic – Bacau

: Absolvent al Universitatii de Kinetoterapie din Bacau, masterand Kinetoterapie
: Bacau
: La domiciliul clientului
: 0757.737.121

Detalii activitate

Salut. Mă numesc Cătalin Văsile și aș vrea să îți povestesc despre mine și despre conceptul DOM’aseur by Cătălin Vasile sau despre cum mi-am dorit să ridic meseria de maseur la rang de artă, de aici derivând și titulatura de DOM prin care vreau să transmit un mesaj clar: că există și maseuri profesioniști. Poate îți sună ciudat, dar eu sunt de părere că masajul e o artă pe care o înveți în ani de experiență, dar care presupune să ai și ceva în plus: dorința reală de a-i face pe ceilalți să se simtă bine cu adevărat. Ieșind totuși din sfera masajului ca și formă de relaxare, unde mi-am asumat misiunea personală de a promova masajul ca o alternativă de recreere, masajul are și efecte terapeutice în foarte multe arii medicale. Din acest motiv, am considerat necesar să mă înscriu și să termin Facultatea de Kinetoterapie de la Universitatea din Bacău (recunoscută ca fiind una din cele mai bune din țară), și să mă înscriu la masterat, în cadrul aceleiași facultăți.

Cu toate acestea, în școala românească înveți mai multă teorie decât faci practică, motiv pentru care am început  să particip la diferite cursuri de specialitate. Am avut norocul și șansa de a învăța de la cei mai buni mentori. Unul dintre ei e chiar Liviu Buluș, un nume cunoscut în domeniul terapiilor complementare, cu peste 25 de ani de activitate, fizioterapeut la Echipa națională de fotbal (din perioada lui Lucescu, Ienei, Rădulescu). Un alt mentor de-al meu a fost și Victor Hexan, unul dintre cei mai apreciați maseuri din țară, acesta facând parte atât din staff-ul echipei naționale a României, cât și din staff-ul fostei campioane a Europei, Sahtior Donetk.

Până să descopăr că am capabilitatea de a mă gândi la nevoile celorlalți, de a putea fi focusat cu adevărat pe celălalt, am fost nevoit să acumulez diverse experiențe. Aceste experiențe sunt legate de profesia de ospătar pe care am avut-o in ultimii ani, pe parcusrsul cărora m-am lovit de tot felul de situații din care am avut de învățat un lucru esențial: atunci când lucrezi cu oamenii și ești nevoit să înțelegi nevoile acestora, ajungi să îi înțelegi chiar pe ei. In toți acești ani, întâlnind tot felul de persoane, toate diferite, am avut ocazia să îmi creionez tipologii de caractere care, luate individual, au nevoi personalizate.  Am încercat să iau aceste caractere și să descopăr cum aș putea să ajut prin masaj și prin tehnicile de recuperare învățate, acumulând experință profesională, experiență de care astăzi, când îmi văd Visul împlinit, sunt pe deplin recunoscător.

DOM’aseur by Cătălin Vasile este ceea ce îmi doresc să devină, cu foarte multă implicare și responsabilitate din partea mea, atât o opțiune de recreere, prin crearea unui stil de viață sănătos sau îmbunătățirea stilului de viață existent cu ajutorul masajului, cât și o opțiune pentru conservarea sănătății, masajul putând deveni o terapie complexă și completă, cu efecte profunde și de durata asupra fizicului, mentalului, emoționalului și spiritului, datorită tehnicilor de relaxare, drenaj, tonifiere, dar mai ales a celor de iertare și curățare emoțională.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19371 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed