Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
CENTRUL SOLISIS

CENTRUL SOLISIS

CENTRUL SOLISIS

:
: Cautam cresterea noastra in constiinta, sa intelegem cine suntem, sa ne vindecam intr-un mod constient pe plan emotional, mental si fizic.
: BUCURESTI
: Zona Mariott, Bucuresti
: 0747540982
: 0747540982

Detalii activitate

Suntem aici pentru cei care vor sa se pregateasca, vor sa cunoasca, vor sa se ocupe de ceea ce conteaza cu adevarat.
Dezvoltam o serie de cursuri de dezvoltare personala si spirituala in care persoanele au posibilitatea sa se cunoasca, intelega si sa se vindece la nivel profund (emotional, mental). In aceasta munca se implica Centru Solisis, de a face cunoascuta oamenilor alegerea. De a auzi apelul Sufletului, al Spiritului catre Viata. Credem ca fiecare trebuie sa strabata calea in interiorul lui, sa recunoasca propriile lui forte interioare si sa aleaga constant lumina.

Rada Pantea e trainner in dezvoltare personala si spirituala in urmatoarele cursuri:

  • Curs Autocunoastre si Armonizare energetica
  • Cele 7 raze de Lumina
  • 9 Legi ale Prosperitatii
  • Curs Antistress pentru manageri (Wellbeing)
  • Terapia femeii

CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALA

CURSURI ARMONIZARE SI AUTOCUNOASTERE

Suntem alchimistii propriei energii.
Indiferent daca facem acest lucru constient sau nu. Ne propunem sa fim constienti de acest proces, constienti de gandurile, emotiile pe care le generam si consecintele lor asupra noastra. Buna noastra stare, vitalitatea noastra, fizica, mentala si emotionala, sunt in stransa legatura cu ceea ce noi insine cream, emitem… Adica gandurile pe care le nutrim pentru persoanele din jur (frumoasa limba romana exprima exact asta nutrim = hranim), emotiile pe care le generam (bucurie, iubire sau frustrare si suparare) si cuvintele pe care le pronuntam (daca ele vin din iubire sau frica).

CURS ANTISTRESVorbesc cu o multime de persoane care se plang de nivelul de stres la care au ajuns in viata lor. Poate ca au uitat de bucuria de a trai. Totul a devenit o lupta. Obositoare.
Cand vorbesc despre stres, imi vine in minte o imagine cu o masina care incearca sa se mentina la 100 km/h in viteza a doua. Consumul e imens si pe masura ce inainteaza e tot mai greu. Isi da seama ca asa nu o poate tine.
Este primul pas. Daca te afli aici pot sa iti spun ca rezolvarile exista, ne stau la indemana, trebuie doar sa decizi ceea ce cauti pentru tine.

CURSURI LEGILE PROSPERITATII

Multe s-au spus, multe s-au scris despre eliberarea noastra din chingile nefericirii, fricii, nelinistii, agresivitatii… si multe drumuri ne duc intr-acolo. Fiecare e pe drum, la o distanta mai mare sau mai mica de unicul punct de sosire, contopirea cu Sursa noastra.
Si fiind noi pe acest drum, ce inseamna prosperitatea, abundenta? Cu cat mai aproape de Sursa, cu atat mai clar putem manifesta, crea in viata noastra prosperitatea. Pentru ca prosperitatea este de fapt este una dintre caracteristicile Sursei, a Divinului, a Nelimitatului.

Picture
Picture

CURSURI CELE 7 RAZE DE LUMINA

Acest curs se face doar pentru cei care absolva Cursul de Armonizare si Autocunoastere, deci le va fi explicat in timpul Cursului de Armonizare si Autocunoastere.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari