Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Borza Claudia Ramona Cabinet Individual de Psihologie – Timisoara

Borza Claudia Ramona Cabinet Individual de Psihologie – Timisoara

: Psiholog clinician principal cu drept de supervizare, formare Psihoterapie Experientiala, Training Autogen Schultz, trainer autorizat, experienta de peste 10 an in lucrul cu copii, adulti, familii, grupuri, trainer autorizat CNFPA.
: Timisoara
: Timisoara, str. Remus, nr 7A
: 0745266210

Detalii activitate

In viata fiecaruia dintre noi apar momente de cotitura, evenimente deosebite care ne solicita din plin resursele interioare astfel incat ajungem in scurt timp sa credem ca ele s-au epuizat, ca nu mai stim ce sa facem, ne simtim epuizati, vlaguiti si fara solutii pentru viitor.
… De asemenea, sunt uneori momente in care parca ne pierdem starea de echilibru interior, plutim in incertitudine si instabilitate si uneori chiar ne intrebam de ce, ce s-a intamplat sau ce am putea face pentru a iesi din aceasta situatie consumatoare de energie.
… Ori suntem de prea mult timp tristi, deprimati, incapabili sa desfasuram activitati care altadata ne placeau ori le faceam cu usurinta, ne simtim neputinciosi, neajutorati,
… Experimentam momente de teama (de ceva anume sau generalizata), ori chiar panica..
… Avem dificultati in relatiile cu cei din jur (sotul/sotia, iubitul/iubita, colegii de munca, prietenii, copilul/copiii, etc) dificultati pe care parca nu le putem depasi….
… Avem tot felul de dureri fizice sau neplaceri care ne impiedica in activitatile cotidiene….

Acestea reprezinta cateva din situatiile de viata in care am putea fi sprijiniti de un psiholog sau psihoterapeut.

Cred ca in calitate de profesionist – psiholog, psihoterpeut, in baza formarii profesionale, dezvoltarii personale si nu in ultimul rand al experientei de pana in prezent, pot fi un sprijin avizat pentru persoane care intampina dificultati ca cele mentionate mai sus.

Serviciile psihologice pe care le propun clientilor mei sunt:
- evaluare si psihodiagnostic pentru copii si adulti (la solicitarea altor specialisti sau ca parte a unei evaluari complexe),
- consiliere si consultanta psihologica,
- psihoterapie copii, adulti, familie.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari