consiliere psihologica parinti consiliere psihologica gratuita

Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Bejan Ioana – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti si online

Bejan Ioana – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti si online

Bejan Ioana – Psihoterapeut adlerian – Bucuresti si online

:
: Psihoterapeut adlerian
: BUCURESTI
: Sos. Cotroceni (la 10 minute de mers de la metrou Eroilor) | Online
: 0768.737.618
:

Detalii activitate

Sunt psihoterapeut adlerian, cu drept de libera practica, acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania. Sunt membru al Colegiului Psihologilor din Romania si al Institutului de Psihologie si Psihoterapie Adleriana.

Psihologia adleriana este o psihologie a incurajarii, care pune accent pe “partea plina a paharului”, calitati si puncte forte. Unul din principii este ca nu conteaza atat de mult istoria pe care o avem ci modul in care ne raportam la ea si la evenimentele din viata noastra.

In procesul terapeutic ma intereseaza ca impreuna cu clientul sa descoperim care este logica sa privata, care este scopul comportamentelor sale (ce face, din ce motiv si in ce scop) si la ce ii este de folos, dincolo de ideile si convingerile pe care le are, pentru a trata cauza, nu doar efectul.

Dupa cum spunea Alfred Adler ca “totul poate fi altfel”, clientul poate sa devina, la finalul terapiei, propriul sau terapeut, insusindu-si tehnici si metode utile in momentele dificile ale vietii.

Psihoterapia adleriana se adreseaza tuturor celor care trec prin momente dificile in viata si simt ca au nevoie de sprijin si incurajare.
De asemenea, se adreseaza si celor care doresc sa faca dezvoltare personala, sa se cunoasca, sa-si imbogateasca ariile vietii.

Sesiunile se desfasoara online sau in cabinet, in sedinte individuale, care presupun intalnirea unu la unu intre client si psihoterapeut.

Daca aveti nevoie sa fiti ascultat, inteles si ghidat, fara etichete, prejudecati si judecati, in deplina confidentialitate, va astept sa sa discutam.
Programarile se fac telefonic, la 0768.737.618.


  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile
implant dentar fast and fixed