Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Asociatia Romana pentru Autodezvoltare – Bucuresti

Asociatia Romana pentru Autodezvoltare – Bucuresti

Asociatia Romana pentru Autodezvoltare – Bucuresti

: Asociatia Romana pentru Autodezvoltare (ultramind.ro) are ca scop imbunatatirea calitatii vietii fiecaruia dintre noi, pe toate planurile, folosind Programarea Neuro-Lingvistica (NLP) si sistemul Silva Ultramind ESP.
: BUCURESTI
: Bucuresti, str. Profesor Ion Bogdan, nr. 21, interfon 03
: 0741080800
:

Detalii activitate

Asociatia Romana pentru Autodezvoltare a luat nastere pentru a ajuta oamenii sa duca vieti mai frumoase, mai implinite. Prin cursurile, sedintele si activitatile care le facem am pornit intr-o calatorie care are ca destinatie propria persoana si mai ales adevaratul potential al acesteia. Odata descoperite, resursele interioare si capacitatile latente ale mintii si fiintei noastre ne expandeaza posibilitatile, iar lucrurile pe care nu le credeam posibilie devin obisnuinta cotidiana.

Nu ne plac limitele sau limitarile. Cu atat mai mult cu cat este vorba de autolimitari sau de limitari interioare.

Ce ne plac, in schimb, sunt autodepasirile si realizarea scopurilor.

Iar daca totusi exista limitari ne place sa trecem peste ele. Si ne place sa trecem peste ele pe atat de usor si de placut, pe cat este posibil.

Pentru unii oameni este importanta familia, pentru unii cariera, iar pentru altii poate altceva. Ne dorim ca toti oamenii sa exceleze in ceea ce si-au propus si sa nu lase propria minte sa ii impiedice. Ne dorim ca oamenii sa fie fericiti si impacati, sa fie in starile potrivite pentru a lua cele mai bune decizii si pentru a-si indeplini idealurile. Ne dorim ca oamenii sa fie curiosi, sa caute si sa invete chiar si din cele mai mici lucruri, din cele mai mici intamplari. Ne dorim ca oamenii sa se inteleaga bine cu familiile lor, cu prietenii si colegii lor. Ne dorim ca oamenii sa activeze la intregul lor potential. Si bineinteles, ne dorim acelasi lucru si pentru noi insine!

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19365 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile