Login

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret
Body Mind Spirit Festival

Body Mind Spirit Festival 2012

Programul Festivalului 2012

Anul acesta, Body Mind Spirit Festival se va desfasura in perioada 2 – 4 martie 2012, la Sala Palatului, Bucuresti, dupa urmatorul program:

* Vineri intre orele 12 – 18
* Sambata intre orele 10 – 18
* Duminica intre orele 10 – 18

Realizat pentru prima data in anul 2007, Body Mind Spirit Festival se afla la a VII-a editie si a devenit de-a lungul timpului cel mai atractiv eveniment de dezvoltare personala din Romania.

Asteptat in fiecare an cu mult interes, festivalul este un mix de expozanti de top, speakeri internationali, traineri de inalta tinuta, carti de succes, un eveniment plin de inovatie si inspiratie. Aici gasesti locul ideal pentru prospectare, explorare, crestere si dezvoltare personala.

Fiecare festival, cuprinzand peste 100 de expozanti, ofera produse si servicii de inalta calitate. Clientilor obisnuiti ai festivalului, li se alatura in fiecare an un numar tot mai mare de noi vizitatori. Acest site are menirea sa-ti ofere informatiile cele mai interesante despre toate evenimentele si workshopurile care au loc in cadrul festivalului.

De aceea, te rugam sa-ti faci timp pentru a te inscrie la newsletterul nostru lunar si astfel vei face parte din marea comunitate a celor interesati de dezvoltarea personala.

Va oferim un program unic care inspira si permite sanatatea, armonia pentru trup, minte & spirit si care va reuni o serie de manifestari, cum ar fi:

* expozitie cu vanzare
* sesiuni de comunicari
* workshopuri si demonstratii
* muzica de relaxare
* cursuri de initiere si formare post eveniment
* promotii si concursuri
* alte evenimente incredibile care sa va rasfete simturile

CINE PARTICIPA LA ACEST FESTIVAL?

Evenimentul va reuni terapeuti, instructori, practicanti, specialisti, producatori si comercianti din domeniul sanatatii si frumusetii, edituri.  Expozantii sunt clinici,  centre de sanatate, infrumusetare si estetica corporala, cabinete individuale, saloane, edituri, universitati, colegii, asociatii, fundatii, producatori si comercianti, liber profesionisti – cu o oferta foarte generoasa de servicii si produse destinate sanatatii si frumusetii:

* Terapii alternative/complementare (homeopatie, acupunctura, masaj, reflexoterapie, apiterapie, fitoterapie, qi gong)
* Servicii medicale
* Arte martiale
* Produse, remedii naturale si suplimente nutritive
* Psihologie si psihoterapie
* Cosmetice, dermato-cosmetice, parfumuri
* Estetica si intretinere corporala
* Echipamente si aparatura pentru sanatate (intretinere, diagnostic, terapie)
* Sport / fitness
* Educatie : carte, produse multimedia, reviste, cursuri / traininguri
* Wellness si Spa
* Arta decorativa
* Artizanat
* Bijuterii si Ornamente exotice

Anul acesta Body Mind Spirit Expo contine o sectiune speciala: SLIM EXPO (www.slimexpo.ro) cu produse pentru slabit, centre medicale pentru tratamentul obezitatii, servicii psihologice pentru slabit, nutritie, terapii complementare pentru slabit, tehnici de relaxare, cursuri.

Lasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19379 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari