Login

Balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatSunt o tanara de 26 ani, cu o copilarie nefericita si cu o relatie rece si distanta cu parintii, diagnosticata cu distonie-neurovegetativa, anxietate, tulburari anxioase organice si depresie.

Terapeuti.ro 8:59am Dec 14
Mesaj anonim de pe www.terapeuti.ro:Sunt o tanara de 26 ani -o copilarie nefericita si am o relatie rece si distanta cu parintii .
in 2002diagnosticata cu distonie-neurovegetativa – nu am primit tratament .peristau dureri de cap mai ales iarna -ZILNIC cand trebuia sa ies pe afara .nu lucrez .
in 2013 la o noua consultatie la psihiatru am primit-diagn anxietate si tulburari anxioase organice .depresie . in urma caruia am urmat tratament MEDICAM 4 luni cu antiidepresive .
momentan am dureri de cap zilnice si nu stiu ce e de facut m-am saturat de medici .ce ma sfatuiti mentionez ca am si tiroida autoimuna cu frusta hipotiroidie .descoperita acum aprox 1 an si nu ma simt bine deloc .

Botezat-Antonescu Radu 9:08am Dec 14
din pacate este o situatie absolut medicala, toate aceste afectiuni necesitand tratamentele adecvate. O consiliere psihologica ar putea ajuta eventual in relatia cu parintii sau la a face fata greutatilor prin care treci. Eu as ‘ataca’ problema tiroidiana mai intai. Succes!

Little Djini 11:24am Dec 14
Tiroida se tratează ușor. Fimiu are tiroida autoimuna eu am hipotiroidism și cu tratament totul e ok. Doar ca la început trebuie făcută dozarea de anticorpi mai des pana va stabilizati. Dar intr-o săptămână doua după începerea tratamentului lucrurile se schimba în bine.
Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18763 raspunsuri primite pentru 3964 intrebari
(in categoria actuala: 1169 raspunsuri primite pentru 264 intrebari)