Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatDacă o persoana rade ca proasta și prezintă semnele neurofibromatozei, adică performante slabe la școală, pete de cafea cu lapte, stări de întristare din nimic, dureri de cap, somnolenta, cum se pot remedia aceste probleme, ținând cont ca are 15 ani?

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Dacă o persoana rade ca proasta și prezintă semnele neurofibromatozei adică performante slabe la școală, pete cafea cu lapte, și are stări de întristare din nimic , dureri de cap, somnolenta cum poate remedia aceste probleme ?(ținând cont ca are 15 ani )
Va mulțumesc frumos!

Cred ca ar trebui consultat un neurolog care sa puna diagnosticul de nurofibromatoza si cu care sa discute caile de interventie si monitorizare a bolii. Fiind o boala genetica, nu exista un leac minune insa simptomele bolii se pot tine sub control. Este importanta mai ales monitorizarea tumorilor care apar si afecteaza sistemul nervos, pentru a vedea daca pot fi reduse prin radioterapie sau necesita operatie. Recomand un control neurologic complex si psihoterapie pentru a invata sa gestioneze simptomele de natura psihologica care pot aparea pe parcurs. De asemenea, o buna informare asupra bolii permite o mai buna gestionare a ei. Sfatul meu sa se documenteze si sa caute si un grup de persoane care se confrunta cu aceasta boala, pentru a avea si un suport social din partea cuiva care intelege prin ceea ce trece. Curaj si multa sanatate!
 2
Nu înțeleg ce înseamnă rade ca proasta, sunteți medic de ați dat diagnosticul respectiv? Ce relație aveți cu persoana pt care puneți întrebarea ?
 4


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari | Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed