consiliere psihologica gratuita

Login

Întreabă psihologul online

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

RECOMANDĂM

Masti de protectie Dr Fashion

masti de protectie reutilizabileMastile de protectie reutilizabile Dr Fashion ajuta la prevenirea contaminarii cu fluide, intrarea acestora in caile aeriene via nas si gura.
Perceptii și credințe NLP | Cursuri NLP

Perceptii și credințe NLP

Cu toții contemplăm peisajele din natură, căutăm și ne dorim mai mult decât avem, ne uităm la oamenii sau la obiectele din jurul nostru, ascultăm muzică, definim anumite sunete, interpretăm anumite senzații pe care le experimentăm… oare este chiar ceea ce vedem, auzim sau simțim? Ce percepții și credințe avem asupra formei prezente?

Este percepția noastră reală? Este observația noastră directă sau e vorba de semnificația dată de noi tuturor acelor elemente, pe baza credințelor pe care ni le-am format de-a lungul anilor?  Oare am putea să spunem că oamenii au uitat să se mai uite, au renunțat să-și mai folosească propria acuitate senzorială, și că ei acționează în baza credințelor pe care și le-au însușit, in baza acelor  convingeri pe care ni le-am însușit ca fiind adevărate?

Credințele determină fundamental modul în care acționăm și implicit nivelul de performanță.

Cu siguranță ai auzit până acum de NLP însă….

Ce percepții și credințe ai cu privire la NLP?

Care sunt lucrurile la care te gândești atunci când auzi vorbindu-se despre NLP?

Oare este o tehnică foarte nouă, neverificată suficient, sau e nouă doar pentru că nu știai tu de existența ei?

Sunt convinsă că acest răspuns poate varia însă astăzi vreau să îți reactualizezi credințele despre NLP și să faci următorul pas în dezvoltarea ta personală, să treci la actiune!

Vreau să fii conștient de tine și de momentul în prezent în care te afli și faci o alegere care va avea un impact major asupra nivelului tău de performanţă.

Alegerea de a participa la un curs NLP, alegerea de a practica NLP:

Perceptii și credințe NLP

De ce te invit să faci această alegere?

Macar o dată in viață ai participat la workshopuri și ai învățat anumite lucruri însa cât de mulțumit ai plecat de la acele workshopuri și mai ales, cât de mult ai pus în practică după lucrurile învățate?

Cât de mult ai reușit până acum să îți îndeplinești toate obiectivele propuse și te-ai simțit pe deplin în control asupra propriei stări?

Învațarea și practicarea NLP este mai mult decât un curs, este o artă care îți schimbă esențial modalitatea în care privești lucrurile și te raportezi la lucrurile din jurul tau. Vei deveni o persoana diferită, altfel… un altfel frumos.

O persoană care va fi constientă de importanța echilibrului în fiecare latură a vieții, o persoană care va fi determinată să își realizeze obiectivele propuse și va avea curajul să își stabilească mai multe obiective.

O persoană constientă de faptul că avem nevoie de echilibru în fiecare latură a vieții și capabilă sa facă absolut orice, că merită să traiască fericit.

O persoană care va descoperi tot mai mult importanța comunicării atât cu noi cat și cu cei din jur și care se va putea conecta cu universul pentru a crea o stare de fericire în interiorul ei.

O persoană capabilă sa rezolve multe emoții negative, decizii limitatoare, probleme personale și de cuplu.

O persoană care își va redeschide toate simțurile și se va reechilibra. O persoană care va lasă la o parte fricile și emotiile negative nedeterminate și se va regăsi, va vedea totul din jurul ei dintr-o altă perpectivă.

Dincolo de un eveniment, cursul NLP este o lecție de viață! Vei avea experiența unei transformări rapide în cele mai profunde nivele de gândire.

Următorul curs NLP discovery va avea loc pe data de 6 mai si se incheie pe 13 mai.

Te invit să completezi formularul pe site și să intri in contact cu mine: https://www.nlpdiscovery.ro/curs-nlp/

Trainer: Gina Veverita

Contact:

Telefon: 0744.619.183

E-mail: gina@nlpdiscovery.roLasa un comentariu

Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19346 raspunsuri primite pentru 4124 intrebari | Vezi toate intrebarile
Implant fast & fixed Dental Premier