Login

Cursuri de balneofizioterapie | Kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul terapeutului

Susținem

vegani romania

Implant dentar pret

Sfatul terapeutului

Vezi toate intrebarile | Vezi categorii intrebari

Adreseaza o intrebare pe grup sau sub anonimatAm 15 ani și prezint următoarele sintome: obosesc foarte repede, mă doare în piept și uneori simt o ușoară îngreunare a respirației, am stări de somnolenta și uneori insomnii, mă dor toate oasele, mă doare capul, uneori amețesc și parcă am o ceata pe ochi și îmi simt plămânii grei.

Mesaj anonim de pe terapeuti.ro/sfatul-terapeutului/:

Bună, Am 15 ani și prezint următoarele sintome:
Obosesc foarte repede, mă doare în piept, și uneori simt o ușoară îngreunare a respirației, am stări de somnolenta și uneori insomni , mă dor toate oasele , mă doare capul , uneori amețesc și parcă am o ceata pe ochi și îmi simt plămânii grei…
Am fost la medicules de familie și mă trimis la analize complete iar eu nu m-am dus ..finca îmi e teama..

Înainte să te uiți la orice fel de diagnostic, du te și fă analizele ! După aceea poți afla dacă intr adevăr ai ceva.
Buna! E important sa mergi sa-ti faci analizele si chiar si un control la cardiolog. Daca nu stii de unde vin aceste stari nici nu stii ce ai putea face sa nu le mai ai, deci primul pas este sa mergi la medic. Daca iti este teama, ia pe cineva cu tine care sa te insoteasca. Curaj!
E important sa îți faci analizele și orice alt control dacă e nevoie pentru a avea claritate și a ști ce sa faci mai departe. Ce faci, alegi sa bagi capul în nisip, și sa spui ca ele nu exista?
 1
Conteaza foarte mult igiena de viata: la ce ora te culci, cate ore dormi oe noapte, cat timp petreci cu ochii in telefon sau calculator, exercitii fizice faci?
Conteaza daca ai o alternanta intre pozitii statice (la tv, in pat, pe scaun) si activitati mai dinamice ( mets pe jos, alergare, fitness).
Conteaza aerisirea camerei inainte de culcare si dimineata duoa ce te-ai trezit.
Stare de sanatate perfecta nu exista dar nici nu poti considera ca vei fi sanatoasa fara sa faci nimic , fara miscare corespunzatoare, fara o alimentatie cat de cat corecta. Mai putine sucuri gen cola care au zahar f mult si cofeina si te agita, nu te lasa sa dormi.
Ai nevoie de un program zilnic de activitate scolara si fizica echilibrat, pe care sa-l urmezi fara sa renunti la el dupa 1 zi, doua.
Rezultatele vor apare dar nu imediat, lucrurile se schimba in timp.
Succes!


Loading

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

19362 raspunsuri primite pentru 4123 intrebari
Vezi toate intrebarile

implant dentar fast and fixed