Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

VINDECARE ANCESTRALĂ – MARK WENTWORTH SI FILIPE DE MOURA

VINDECARE ANCESTRALĂ – MARK WENTWORTH SI FILIPE DE MOURA

VINDECARE ANCESTRALĂ – MARK WENTWORTH SI FILIPE DE MOURA

: Eliberarea de boli, traume, frici, blocaje, limitări şi condiţionări care iti blocheaza succesul si implinirea in viata.
: Iasi
: Iasi
: 0730.810.872

Detalii activitate

VINDECARE ANCESTRALĂ – MARK WENTWORTH SI FILIPE DE MOURA

Eliberarea de boli, traume, frici, blocaje, limitări şi condiţionări care iti blocheaza succesul si implinirea in viata

  • vindeci boli și probleme de sănătate care te afectează pe tine și familia ta
  • înțelegi, eliberezi și vindeci tristețile și suferințele profunde care te-au afectat până acum
  • eliberezi blocajele și limitările care au împiedicat abundența să se manifeste în viața ta
  • găsești în tine forța interioră de a trăi o viață împlinită și de a manifesta 100% din potențialul tău
  • înveți să te conectezi la sursa de înțelepciune ancestrală a străbunilor tăi

OBIECTIVUL VINDECĂRII ANCESTRALE

Să-ți trăiești viața eliberată de acțiunile neterminate ale generațiilor anterioare

  • Uneori oamenii repetă tipare negative de care par că nu se pot elibera. Numai după ce se uită la istoria familiei își dau seama că rădăcina acestor tipare negative poate veni dintr-o altă generație.

IMPORTANȚA VINDECĂRII ANCESTRALE

Fapt real: 75% din problemele noastre la nivel fizic, mental, emoțional și spiritual sunt de fapt problemele nerezolvate ale străbunilor noștri

Doar 25% din viața noastră reprezintă propria noastră istorie. De aceea, este atât de importantă vindecarea ancestrală. Cercetarile psyhogenealogice sugerează că pe masură ce devenim mai conștienți de istoria familiei, cu atât mai mult putem elibera generațiile următoare și pe noi înșine.

Beneficiile vindecării ancestrale:

Pe masură ce se vindecă și se eliberează strămoșii noștri de problemele lor nerezolvate, ne vom elibera și noi de nevoia inconștientă de a repeta aceste modele. Apoi vom fi capabili să ne conectăm la un sistem de sprijin care nu vrea altceva decât fericirea noastră completă 100%.

VINDECARE ANCESTRALĂ PRIN TEATRU DINAMIC

Invizibilul devine vizibil iar imposibilul devine posibil
Teatrul Dinamic a fost creat de Mark Wentworth și Filipe DeMoura în 2003. Amandoi împărtășesc dorința și pasiunea pentru a face o diferență în lume. Convingerea lor este că Teatrul Dinamic poate fi o modalitate de a realiza această misiune.

Teatrul Dinamic este o “metodă de acțiune”, care foloseste drama spontană pentru a ajuta oamenii să înțeleagă problemele de bază care apar în viața lor. Ceea ce face ca Teatrul Dinamic să fie unic ca metodă de acțiune este că, atunci când joci o poveste niciunul dintre actorii aleși nu știu cine sau ce reprezintă.

Jocul “incognito” îi permite actorului să se conecteze și să devină aproape ca un canal pentru ceea ce Carl Jung ar numi inconștient colectiv. În Teatru Dinamic vom permite pentru invizibil și imposibil să devină atât vizibil cât și foarte posibil. Teatrul Dinamic este o tehnică prin care se ofera speranță, inspirație și rezolvare la provocările de zi cu zi cu care se confruntă tineri și bătrâni, în întreaga lume astăzi.

 

AUTORI:

Mark Wentworth își împarte viața între Lisabona și Londra. Timp de 25 de ani, a studiat și a lucrat în domeniul dezvoltării personale. Punctele sale de interes sunt Psihologia Culorii, Șamanism și Regresii în Alte Vieți. Mark este fondatorul și directorul școlii Colour for Life, care are ca obiect cursuri pentru dezvoltarea personală și terapia transformării personale prin culoare. Filipe DeMoura este de profesie tenor, absolvent al Școlii de Muzică și Dramă Guildhall din Londra. Totodată el a obținut și o diplomă în Management și Marketing ceea ce îi permite să vadă ce e mai bun nu doar în afaceri dar și în oameni. Are o experiență vastă în regizare și managementul scenei prin producția a numeroase evenimente musicale în Portugalia. Experiențele obținute în diferite domenii de activitate îi oferă lui Filipe abilitatea de a încuraja și inspira oamenii să își depășească limitele.

ÎNSCRIERE

Când și Unde: 16, 17, 18 noiembrie 2012. (Vezi agenda cursului aici)
Iasi – Cladirea Fibresim (langa statia de tramvai Carrefour Felicia)
Inscriere la: • email: alexandru.antonie@stepsintothelight.ro • telefon 0730.810.872
Pret: 700 Ron (până la: 12 noiembrie 2012)
  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18102 raspunsuri primite pentru 3786 intrebari