Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri gratuite

Sfatul Terapeutului

Terra Centrum – Salina terapeutica – Iasi

Terra Centrum – Salina terapeutica – Iasi

Terra Centrum – Salina terapeutica – Iasi

: Terra Centrum îmbină terapia și medicina pentru a-ți oferi calea spre sănătate. Având la bază inovația, Terra Centrum a adus în Iași prima și singura salină terapeutică pentru toată familia și terapia prin criosaună pentru adulții care țin la sănătate pe termen lung.
: Iasi
: Str. Luca Arbore nr. 2 (fostul magazin Dedeman)
: 0232.254.156
: 0751.314.023

Detalii activitate

Salina terapeutică de la Terra Centrum este singura salină din Iași construită după un procedeu brevetat, în care atmosfera (temperatura, umiditatea, cantitatea de aerosoli salini) este strict controlată si menținută în parametrii terapeutici.

„Ca un beneficiar profesional al acestui tip de activitate, cred că e un mare beneficiu pentru Iași că există o salină amenajată. Eu nu zic artificiala, pentru că sarea e foarte naturală și aerosolii sunt foarte naturali, creând un mediu bogat în aerosoli salini cu beneficii absolut incontestabile în ceea ce privește calitatea vieții unor pacienți, copii sau adulți. ”, a declarat prof. univ. dr. Marin Burlea.

Beneficiile criosaunei sunt recunoscute în numeroase domenii medicale precum: corectarea corpului, terapia multimodală a psoriazisului, pneumologie, cardiologie, ginecologie, dermatologie, endocrinologie, hepatologie, reumatologie, medicină sportivă, neurologie și vertebrologie, diminuarea celulitei și controlul supraponderabilității sau chiar în cosmetică.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

18074 raspunsuri primite pentru 3780 intrebari