Ignat Rares – Psihoterapeut de familie – Bucuresti

Ignat Rares – Psihoterapeut de familie – Bucuresti

Ignat Rares – Psihoterapeut de familie – Bucuresti
 
  807 vizite

: ,
: Dupa ce am absolvit Facultatea de Medicina, am acumulat o experienta de 20 de ani de lucru cu oamenii, in diverse echipe din mediul farma. Azi lucrez in propria companie de consultanta si dezvoltare personala si practic psihoterapia de familie.
: BUCURESTI
: la cabinet, domiciliul clientului sau online
: wings.romania@gmail.com
: 0724.232.893
:

Detalii activitate

Salut, sunt Rares, am 45 de ani si dupa ce am absolvit Facultatea de Medicina, timp de peste douazeci de ani am interactionat cu diverse echipe din mediul farma. Cei zece ani de management m-au ajutat sa-mi deschid de cativa ani propria companie de consultanta si dezvoltare personala. In ultimii ani, pe langa serviciile de consultanta oferite, mi-am dezvoltat si abilitatile de psihoterapeut, practicand azi psihoterapia de familie in supervizare. Sunt casatorit, am o fiica de 20 de ani si imi place sa calatoresc cu familia si sa ma implic activ in diverse aspecte ale vietii cotidiene. Va astept sa ne vedem online, la domiliciu sau la cabinetul din Bucuresti!

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Un Mesaj la “Ignat Rares – Psihoterapeut de familie – Bucuresti”

  • Victoria spune:

    Buna ziua, am o problema pe plan personal,e legata de despartire, am plecat de la prietenul meu, si acuma ma simt de parca am facut o greseala, dar cind eram impreuna simteam ca nu-l iubesc.Si daca nu -l iubeam dece asa imi e desconfort la despartire?!
    Puteti sa ma ajutat cu vre-un raspuns?

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16404 raspunsuri primite pentru 3388 intrebari