Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Sfatul Terapeutului

EquilibruPsi – Ceobanu, Benga, Moldovan si Bota-Rafiroiu: Societate Civila Profesionala de Psihologie – Brasov

EquilibruPsi – Ceobanu, Benga, Moldovan si Bota-Rafiroiu: Societate Civila Profesionala de Psihologie – Brasov

EquilibruPsi – Ceobanu, Benga, Moldovan si Bota-Rafiroiu: Societate Civila Profesionala de Psihologie – Brasov

: EquilibruPsi - Fii în armonie cu tine însuți! Consiliere psihologică, psihoterapie și dezvoltare personală în Brașov
: Brasov
: str. Dr. Ion Rațiu nr. 2
: 0732.162.726

Detalii activitate

EquilibruPsi – Echilibrul minții, trupului și al sufletului tău. Consiliere, Psihoterapie și Dezvoltare personală în Brașov

EquilibruPsi s-a născut dintr-un vis frumos, început pe băncile Facultății de Psihologie și Științele Educației din Brașov. În primul curs din anul I, la întrebarea unuia dintre profesorii noștri ”Voi de ce sunteți aici?” răspunsul a venit natural: ”Vrem să devenim psihoterapeuți!”. Așa că am pornit aventura autocunoașterii acum mai bine de zece ani, dintr-o nevoie personală de a fi mai mult: am vrut să creştem, să ne dezvoltăm, să ne descoperim iubirea autentică de Sine și de alţii.

Anii de formare în consiliere psihologică și psihoterapie i-am urmat în cadrul Societății de Psihoterapie Experiențială Română – Institutul SPER, sub îndrumarea prof. univ. dr. Iolanda Mitrofan. Certificarea noastră în Consiliere psihologică – evaluarea și consilierea experiențială a copilului, adultului, cuplului și familie și în Psihoterapie experiențială și a unificării centrată pe adult-copil-cuplu-familie e acreditată de Colegiul Psihologilor din România prin Codul Unic de Înregistrare 3BV4477.
Echipa EquilibruPsi e formată din patru psihologi de formare experiențialist-umanistă: Luminița Benga (Gheorghiu), Camelia Bota, Alexandra Ceobanu și Alina Moldovan.

Valorile pe care am fundamentat Societatea Civilă Profesională de Psihologie Ceobanu, Benga, Moldovan și Bota-Rafiroiu sunt reprezentate de echilibru, armonie, colaborare, bucurie și responsabilitate. Anii de studiu, formare, abilitare profesională și experiența de până acum le investim cu încredere în servicii de consiliere psihologică, psihoterapie și dezvoltare personală, realizate în ședințe individuale sau de grup.

Ne căutăm drumul, deoarece ne este dor de ceva adânc îngropat în interiorul sufletului nostru, care să ne permită să creştem sănătos, să ne dezvoltăm, să fim… Credem că trupul fizic este doar o parte din realitatea existenţei noastre și considerăm necesar să explorăm planurile mai profunde – mental, emoţional şi spiritual. Viziunea noastră este aceea ca prin metode holistice să contribuim la atingerea echilibrului interior, la descoperirea și trăirea bucuriei de a fi.

Fie că ești în căutarea unui psiholog în Brașov sau ai doar câteva întrebări legate de anumite sentimente, situații sau stări pe care le traversezi, echipa noastră îți stă la dispoziție de luni până vineri, între orele 9-20. Te invităm într-un spațiu primitor, relaxant și securizant emoțional, pentru a găsi împreună un nou echilibru în viața ta!

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

16533 raspunsuri primite pentru 3409 intrebari