Login

Balneofizioterapie | kinetoterapie | Masaj terapeutic

Cursuri de terapii alternative si complementare

Sfatul Terapeutului

Dobre Arpad Serghei – Tehnici Jose Silva / EFT – Bucuresti

Dobre Arpad Serghei – Tehnici Jose Silva / EFT – Bucuresti

Dobre Arpad Serghei – Tehnici Jose Silva / EFT – Bucuresti

: BUCURESTI
: Aleea Gornesti nr. 3, sector 4
: 0723.320.596
: 

Detalii activitate

Sunt terapeut absolvent al cursului Silva Ultramind Healing, cu experienta in terapie directa si la distanta prin transfer de bioenergie, accelerarea vindecarii afectiunilor acute si a celor cronice. De asemenea, am absolvit doua cursuri EFT (initiere si avansat), iar in terapiile pe care le utilizez aplic inclusiv tehnici de eliberare emotionala (EFT), coroborate cu elemente de programare neurolingvistica. Sunt membru al grupului de sprijin Silva Ultramind Healing, care se ocupa de utilizarea tehnicilor Silva pentru efectuarea terapiei la distanta. Am avut numeroase astfel de cazuri si de fiecare data am obtinut ameliorarea starii de sanatate (in cateva cazuri postoperatorii medicii chirurgi au constatat recuperarea pacientului in jumatate din timpul considerat si acceptat ca optim) si chiar vindecarea celor aflati in suferinta.
De asemenea, am obtinut rezultate bune in rarirea si anularea unor atacuri de panica in timpul noptii, imbunatatirea calitatii somnului persoanelor afectate de insomnie, normalizarea functiei excretoare intr-un caz ce parea similar unui blocaj renal, imbunatatirea functiei renale, vindecarea accelerata in urma unei operatii pe plaman, imbunatatirea functiei respiratorii in cazul unui astmatic etc.
Promovez ori de cate ori pot comunica direct cu pacinetul o detoxifiere a organismului acestuia si recomand o anumita dieta si utilizarea unor ceaiuri si extracte din plante, toate adecvate pentru ameliorarea suferintei.

  • Lasa un comentariu
  • Trimite mesaj privat
Pentru a trimite mesaje private trebuie sa aveti un cont si sa fiti logat.
Inregistrarea dureaza 1 minut, este gratuita si va faciliteaza primirea pe mail a raspunsurilor terapeutilor contactati.
Alternativ, puteti sa lasati un mesaj apasand butonul "Lasa un comentariu" de mai sus.

Lasa un comentariu

Facebook si parteneri

Loading

Sustinem

vegani romania

Implant dentar pret

Cauta un terapeut sau adreseaza o intrebare

17803 raspunsuri primite pentru 3704 intrebari